پلو یونانی با مـرغ
در قابلمه رب را با كمی روغن تفت دهید تا بوی خامی آن برود....
برترین ها:
مواد لازم برای 4 نفر
- سینه مرغ كامل: ۲ عدد
- پیاز داغ: یك پیمانه
- رب: 3 قاشق سوپخوری
- پوره گوجهفرنگی: یكچهارم پیمانه
- آبلیمو: 2 قاشق سوپخوری
- نمك، فلفل و زردچوبه: به میزان لازم
- جعفری: یكدوم پیمانه ساطوری شده
روش تهیه
۱ - سینه مرغ را به همراه یك پیمانه آب و ۲ عدد ساقه كرفس و هویچ بپزید.
2 - پس از پخت، آن را كاملا ریشهریشه كنید.
۳ - در قابلمه رب را با كمی روغن تفت دهید تا بوی خامی آن برود.
4 - پیاز داغ، پوره گوجه، آبلیمو و ادویهها را به آن اضافه كنید و خوب تفت دهید.
۵ - یكچهارم پیمانه آب مرغ اضافه كرده و سینهها را به آن اضافه كنید و ۳۰ دقیقه زمان دهید تا كاملا مرغها مزهدار شده و آب آن برود.
6 - برنج دمكشیده سفید را در ظرف مورد نظر بكشید از مواد روی برنج ریخته و دور ظرف را با جعفری ساطوری پوشش دهید.
نظر کاربران
آخه مرغ گیر نمیاد که آدم بخواد با کته بخوره حالا شما طرز پخت مرغ با پلو یونانی را یاد میدید؟؟؟!!!
در حد همون پلو یونانی کافی بود!!!دیگه مرغ، خیلی تجملاتیش کرده!!
اين كه همون استنبولي با مرغ ايراني فقط إز هم جداً شدة.
این که پلو یونانی نیست پلو یونانی دارای قارچ/فلفل دلمه ای رنگی/نخود/ذرت با تکه های مرغ هستش.