برگرهای عروسكی و دوست داشتنی
سیبزمینی و هویج را ۱۵ دقیقه در آب بجوشانید تا پخته شود....
برترین ها:
مواد لازم
1 - سیبزمینی و هویج را 15 دقیقه در آب بجوشانید تا پخته شود.
2 - آنها را همراه مرغ و فلفل دلمهای رنده شده خوب مخلوط کنید.
3 - قارچ را ساطوری كرده و به آن اضافه کنید. نمك، فلفل و پنیر را مخلوط كنید.
4 - از مواد به اندازه گردو برداشته و به شكل گرد فرم داده و در آرد سوخاری زده و سرخ کنید.
5 - در ظرف مورد نظر مطابق شكل برنج و سبزیجات (فلفل دلمهای، نخودفرنگی، ذرت، ساقه كرفس، سیبزمینی، تربچه و گوجه) را بهصورت عروسكهای خندان و گریان تزیین کنید.
نکته
كودكان خود را به خوردن سبزیجات عادت دهید. كودكان معمولا از خوردن سبزیجات خام لذت بیشتری میبرند، پس برای آنان سبزیجات خام را به اشكال زیبا درآورید و به عنوان میان وعده به آنان بدهید. آنان را در آشپزی مشاركت دهید، تا تمایل بیشتری نسبت به خوردن سبزیجات در آنها ایجاد شود.
مواد لازم
- سینه مرغ پخته: 100 گرم
- سیبزمینی: یك عدد
- هویچ: یك عدد
- قارچ: 50 گرم
- فلفلدلمهای: 50 گرم
- پنیر پارمزان: 2قاشق سوپخوری
- نمك و فلفل: به میزان لازم
- آرد سوخاری: به میزان لازم
1 - سیبزمینی و هویج را 15 دقیقه در آب بجوشانید تا پخته شود.
2 - آنها را همراه مرغ و فلفل دلمهای رنده شده خوب مخلوط کنید.
3 - قارچ را ساطوری كرده و به آن اضافه کنید. نمك، فلفل و پنیر را مخلوط كنید.
4 - از مواد به اندازه گردو برداشته و به شكل گرد فرم داده و در آرد سوخاری زده و سرخ کنید.
5 - در ظرف مورد نظر مطابق شكل برنج و سبزیجات (فلفل دلمهای، نخودفرنگی، ذرت، ساقه كرفس، سیبزمینی، تربچه و گوجه) را بهصورت عروسكهای خندان و گریان تزیین کنید.
نکته
كودكان خود را به خوردن سبزیجات عادت دهید. كودكان معمولا از خوردن سبزیجات خام لذت بیشتری میبرند، پس برای آنان سبزیجات خام را به اشكال زیبا درآورید و به عنوان میان وعده به آنان بدهید. آنان را در آشپزی مشاركت دهید، تا تمایل بیشتری نسبت به خوردن سبزیجات در آنها ایجاد شود.
پ
ارسال نظر