سالاد پاستا
سالاد پاستا انواع فراوان و متنوعی دارد. اصولا تركیبی از چند سبزی خام یا پخته به همراه گوشت یا مرغ و یكی از انواع سس یا چاشنیها، میتواند یكی از انواع سالادها باشد.
برترین ها: سالاد پاستا انواع فراوان و متنوعی دارد. اصولا تركیبی از چند سبزی خام یا پخته به همراه گوشت یا مرغ و یكی از انواع سس یا چاشنیها، میتواند یكی از انواع سالادها باشد. انتخاب مواد تشكیلدهنده بنا به فصل، سلیقه و رنگآمیزی سالاد میتواند متفاوت باشد.
مواد لازم برای ۴ نفر:
- پاستای فرمی: ۲۰۰ گرم، آبپز
- نصف سینه مرغ: آبپز، خرد شده
- نخودفرنگی: آبپز، ۱۰۰ گرم
- جعفری ساطوری: ۳ قاشق غذاخوری
- تخممرغ آبپز: ۲عدد، رنده شده
- آبلیمو: ۴ قاشق غذاخوری
- سس مایونز: ۱۵۰ گرم
- نمك و فلفل سیاه: به میزان لازم
روش تهیه:
همه مواد را با هم مخلوط كرده و حداقل یك ساعت در یخچال بگذارید تا طعمها با هم مخلوط شده و سالاد جا بیفتد.
نكات:
1 - به جای سس مایونز میتوانید از 100گرم ماست چكیده استفاده كنید.
2 - سبزی معطر بنا به سلیقه شما میتواند متفاوت باشد.
3 - پاستای صدفی برای تهیه سالاد، یكی از مناسبترین انواع است، چون ضخامت كمی دارد و بافت آن با سایر مواد متناسب است.
ارسال نظر