اشکنه پیاز، خوشمزه سریع
ور كردنش مشكل است، اما اگر پیاز را دوست دارید، اشكنه پیاز را در برنامه غذاییتان بگنجانید. مواد مصرفی در این غذا به اندازه انگشتان یك دست استبه یاد داشته باشید، تهیه یك غذای خوشمزه با حداقل مواد، كاری دشوار اما ممكن است.
مواد لازم برای 4 نفر
- پیاز متوسط: ۲عدد، خلالی
- روغن: ۴ قاشق غذاخوری
- زردچوبه: یك قاشق مرباخوری
- تخممرغ: ۳-۲عدد
- نمك و فلفل قرمز: به میزان لازم
۱ - روغن را در یك قابلمه روی شعله متوسط داغ كرده و پیاز را ۸دقیقه در آن تفت دهید تا رنگ بگیرد.
۲ - زردچوبه را اضافه كرده و پس از یك دقیقه ۲پیمانه آبجوش به آن بیفزایید و با در بسته، روی شعله ملایم ۲۰دقیقه آن را بپزید.
۳ - تخممرغها را در یك كاسه شكسته و هم بزنید، سپس به آرامی به اشكنه اضافه كرده و آن را هم بزنید. نمك و فلفل آن را اندازه كرده و پس از ۵دقیقه آن را با نان سرو كنید.
نظر کاربران
به شرطی شما هم در برنامه غذاییتان بگنجانید.
عالی بود
آخه پياز و آب و تخم مرغ با يه كم ادويه كه نشد غذا ؟
بايد بعد از اينكه پياز رو تفت داديد دو حبه سير به دلخواه اضافه كرده و تفت داده بعد يك الي دو قاشق غذا خوري بسته به نوع غلظتش آرد سفيد اضافه ميكنم بعد از اينكه كمي تفت داديم و بوي خامي آرد برطرف شد به آن زردچوبه و فلفل و كمي نعناع اضافه كرده، البته ميتوانيم دو تا گوجه فرنگي نگيني يا يك قاشق رب گوجه فرنگي براي بهتر شدن طعم غذا به آن اضافه كرده وقتي كه مواد كمي تفت داده شد به آن آب اضافه كرده بعد از جوش آمدن مواد ميتوانيم يك الي دو تا سيب زميني هم اضافه كرده و در آخر تخم مرغها را اضافه كنيم.
فکر کنم با داشتن تخم مرغ یه غذای تشریفاتی باشه!!!!!!!!!!!!!!!!!!