۲۹۴۰۹
۵۳۱۱
۵۳۱۱
پ

خاگینه پیاز و جعفری

تخم‌‌مرغ‌ها را با نمك، فلفل و زردچوبه مخلوط كرده خوب هم بزنید و آرد را به آرامی به آن اضافه كنید...


برترین مجله اینترنتی ایران



برترین ها:

مواد لازم
  • تخم‌مرغ: ۴ عدد
  • آرد: ۲ قاشق سوپ‌‌خوری
  • پیاز: یك عدد
  • جعفری و شوید خرد شده: یك قاشق سوپ‌خوری
  • فلفل،‌ نمك و زردچوبه: به میزان لازم
  • شنبلیله: یك قاشق سوپ‌خوری
  • فلفل دلمه‌ای كوچك: یك عدد


روش تهیه

۱ - تخم‌‌مرغ‌ها را با نمك، فلفل و زردچوبه مخلوط كرده خوب هم بزنید و آرد را به آرامی به آن اضافه كنید.

۲ - پیاز رنده شده، فلفل دلمه‌ای و سبزی‌های خرد شده را به مواد اضافه كنید.

۳ - در تابه‌های دوطرفه آن را بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید. اگر این تابه‌ها را نداشتید می‌توانید در تابه معمولی ریخته و بعد از پختن یك طرف، طرف دیگر آن را بپزید.
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج