كبسه، معروفترین تهچین عربی
كبسه تهچین عربی و یكی از معروفترین غذاهای این كشور است كه اگر به دنبال ریشههای آن بگردیم، به تركیبی از آشپزی ایرانی و هندی میرسیم.
برترین ها: كبسه تهچین عربی و یكی از معروفترین غذاهای این كشور است كه اگر به دنبال ریشههای آن بگردیم، به تركیبی از آشپزی ایرانی و هندی میرسیم.
مواد لازم برای ۶ تا ۸ نفر:
- كره: 50 گرم
- پیاز متوسط: یك عدد، ساطوریشده
- سیر: 6حبه رندهشده
- رب گوجهفرنگی: 2 قاشق غذاخوری
- مرغ خرد شده: یك كیلو و نیم
- كنسرو گوجهفرنگی: یك عدد خرد شده
- هویج متوسط: 3 عدد، رندهشده
- میخك: 3 عدد (اختیاری)
- جوزهندی: یكچهارم قاشق چایخوری
- پودر تخم گشنیز: یكچهارم قاشق چایخوری
- نمك و فلفل سیاه: به میزان لازم
- آبجوش: 3 پیمانه
- قرص عصاره مرغ: یك عدد
- برنج خیسانده: 3 پیمانه
- خلال بادام: یكچهارم پیمانه (اختیاری)
مواد لازم برای ادویه كبسه:
- زعفران ساییده: یكدوم قاشق چایخوری
- پودر هل: یكدوم قاشق چایخوری
- دارچین: یكدوم قاشق چایخوری
- ادویه پلویی: یكدوم قاشق چایخوری
- فلفل سفید: یكدوم قاشق چایخوری
- گرد لیمو: یك قاشق غذاخوری
روش تهیه:
-۱ ادویههای تشكیلدهنده كبسه را با هم مخلوط كرده و كنار بگذارید. كره را روی شعله متوسط در یك قابلمه بزرگ داغ كرده و پیاز و سیر را ۵ دقیقه در آن تفت دهید تا پیاز نرم شود. سیر را در یك دقیقه آخر اضافه كنید. تكههای مرغ را داخل روغن قرار داده و تفت دادن را ۱۰دقیقه دیگر ادامه دهید تا مرغ برشته شود. رب گوجهفرنگی را اضافه كرده و ۲ دقیقه دیگر تفت دهید.
-2 كنسرو گوجهفرنگی را با هویج، میخك، جوز هندی، زیره، تخمگشنیز و ادویه كبسه مخلوط كنید. پس از 2 دقیقه تفت دادن، آب جوش و قرص عصاره مرغ را اضافه كرده و با در بسته یك ساعت بپزید تا كاملا پخته شود.
-۳ برنج شستهشده را آبكش كرده و به مرغ اضافه كنید. اگر آب آن كم بود، كمی آب جوش به آن اضافه كرده و ۲ تا ۳ قاشق چایخوری نمك به آن بیفزایید. از این مرحله به بعد مانند كته عمل كنید و هنگامی كه آب غذا تبخیر شد، شعله را كم كرده و با در بسته ۳۰ دقیقه آن را دم كنید، سپس كبسه را كشیده و سرو كنید.
نكات آشپزی:
۱- در كبسه سنتی از یكچهارم پیمانه كشمش پلویی استفاده میشود.
2- میتوانید رب گوجهفرنگی را حذف كرده و 2 قاشق چایخوری زردچوبه به جای آن اضافه كنید.
نظر کاربران
كبسه تهچین عربی و یكی از معروفترین غذاهای این كشور است !!؟کدوم کشور !
ازخانم سراوانی بپریسداحیانااین غذاروتواون کسورعربی میل نکردن