بیتكی، یک غذای متفاوت روسی
بسیاری از غذاهای روسی سالهاست كه در بین ایرانیان جا باز كرده و خواهان بسیار دارند. بیفاستروگانف،كتلت و برش، از معروفترین این خوراكها هستند. بیتكی نوعی كباب تابهای ساده است كه همراه سس شوید میتواند زینتبخش سفره افطار و شام شما باشد.
برترین ها: بسیاری از غذاهای روسی سالهاست كه در بین ایرانیان جا باز كرده و خواهان بسیار دارند. بیفاستروگانف،كتلت و برش، از معروفترین این خوراكها هستند. بیتكی نوعی كباب تابهای ساده است كه همراه سس شوید میتواند زینتبخش سفره افطار و شام شما باشد.
مواد لازم برای 4 نفر:
- گوشت گوساله چرخكرده: ۵۰۰گرم
- خمیر مغز نان ساندویچی: یك عدد
- شیر: یكچهارم پیمانه
- پیازمتوسط: یك عدد، رنده شده
- شوید ساطوری: یك قاشق غذاخوری
- تخممرغ: یك عدد
- آرد سفید: یكدوم پیمانه
- روغن مایع: به میزان لازم
- نمك و فلفل: به میزان لازم
روش تهیه:
1 - خمیر میان نان را در شیر خیس كرده و با انگشت مخلوط كنید تا یكدست شود. آب پیاز رنده شده را گرفته و همراه خمیر و شیر، با گوشت مخلوط كنید. شوید و تخممرغ را اضافه كرده و نمك و فلفل آن را اندازه كنید. همه مواد را یك دقیقه ورز دهید تا به خوبی مخلوط شوند، سپس حداقل نیم ساعت در یخچال بگذارید تا مایه گوشت خودش را بگیرد.
2 - مایه را به شكل 8 كتلت گرد به ضخامت یك سانتیمتر درآورده و در آرد بغلتانید. روغن را در تابه روی شعله متوسط داغ كرده و هرطرف بیتكیها را 6دقیقه سرخ كنید.
3 - برای تهیه سس، كره را روی شعله متوسط در یك قابلمه كوچك داغ كنید. هنگامیكه روی آن كف كرد و رنگ كره شفاف شد، آرد را اضافه كرده و مخلوط كنید. پس از 30ثانیه شیر را اضافه كرده و دائم هم بزنید تا سس به غلظت ماست معمولی در آید. سس را از روی شعله برداشته و آبلیمو و شوید را اضافه كنید. زرده تخممرغ را 30ثانیه بزنید، سپس به آرامی با سس مخلوط كرده و سس را هم بزنید. نمك و فلفل آن را اندازه كرده و با بیتكیها سرو كنید.
مواد لازم برای سس شوید:
- كره: 2قاشق غذاخوری
- آرد سفید: 2قاشق غذاخوری
- شیر: یك و یكدوم پیمانه آبلیمو: ۲ قاشق غذاخوری
- شوید ساطوری: 3قاشق غذاخوری
- زرده تخممرغ: یك عدد
- نمك و فلفل: به میزان لازم
نظر کاربران
من اين غذا را يه بار كه رفته بودم چرنوبيل ديده بودم خيلي خوشمزه بود