تبّوله، سالاد لبنانی
این سالاد خوشمزه لبنانی برای كسانی كه طبق عادت غذای كمی می خورند، پیشنهاد خوبی است. البته درنظر داشته باشید كه سبزیجات خام بعد از چند ساعت غذا نخوردن ممكن است معدههای حساس را اذیت كند، پس حتما نوشیدنی قبل از ناهار یا شام فراموش نشود.
برترین ها: این سالاد خوشمزه لبنانی برای كسانی كه طبق عادت غذای كمی می خورند، پیشنهاد خوبی است. البته درنظر داشته باشید كه سبزیجات خام بعد از چند ساعت غذا نخوردن ممكن است معدههای حساس را اذیت كند، پس حتما نوشیدنی قبل از ناهار یا شام فراموش نشود.
مواد لازم برای ۴ تا ۶ نفر
- كاهوی كوچك: یك عدد، رشته رشته
- گوجه فرنگی متوسط: 3عدد، نگینی
- بلغور جو: یك پیمانه
- جعفری ساطوری: 3 قاشق غذاخوری
- نعناع ساطوری: 3 قاشق غذاخوری
- پیازچه: 4-5 عدد، حلقهحلقه
- آبلیمو ترش: یكچهارم پیمانه
- روغن زیتون: یكچهارم پیمانه
- نمك و فلفل قرمز: به میزان لازم
-1 بلغور را 20 دقیقه یا تا زمانی كه نرم و قابل خوردن شود در آبجوش خیس كنید اما آن را روی شعله نگذارید، سپس آن را آبكش كنید.
-2 كاهوی خردشده را كف یك ظرف بریزید و مخلوط گوجهفرنگی، پیازچه و سبزیجات را روی آن پخش كنید. بلغور را وسط سالاد به شكل كله قندی ریخته و مخلوط روغن زیتون، آبلیمو و نمك و فلفل را روی آن بریزید و سرو كنید.
نكات آشپزی:
1- تبّوله را معمولا با كاهو پیچ تهیه میكنند.
2-نوعی بلغور نیمكوب در بازار وجود دارد كه برای این سالاد مناسبتر است.
نظر کاربران
من تو بیروت تبوله خوردم و توش ابدا از کاهو استفاده نمیکردند.
کاهو فقط برای تزیین کردن تبوله استفاده میکنند و عکسی که گذاشتید تبوله نیست .