۲۹۳۵۱
۵۰۰۲
۵۰۰۲
پ

خاگینه ذرت

كره را ذوب كرده اجازه دهید تا سرد شود...


خاگینه ذرت



خاگینه ذرت

برترین ها:

مواد لازم:
  • تخم‌مرغ: یك عدد
  • شیر: یك‌سوم پیمانه
  • كره: ۵۰ گرم
  • آرد: یك‌دوم پیمانه
  • بكینگ‌پودر: یک قاشق چای‌‌خوری
  • كنسرو ذرت: ۱۰۰ گرم
  • پنیر خامه‌ای: ۱۰۰ گرم
  • خامه: ۱۰۰ گرم
  • سس گوجه: ۲ تا ۳ قاشق سوپ‌خوری
  • نمك: یك قاشق چای‌خوری

روش تهیه:

1 - كره را ذوب كرده اجازه دهید تا سرد شود.

2 - تخم‌مرغ را با شیر مخلوط كرده و كره ذوب‌شده را به آن اضافه كنید و خوب هم بزنید تا یكدست شود.

3 - آرد و بیكینگ‌پودر را اضافه كنید، پنیر خامه‌ای، خامه و سس گوجه را به همراه نمك به مواد بیفزایید.

4 - می‌توانید ذرت را در آخرین مرحله اضافه كنید در عین حال می‌توانید وقتی مواد خاگینه را در تابه ریختید قبل از اینكه ببندد روی آن ذرت بپاشید. بعد از پخت یك طرف، طرف دیگر را سرخ كنید.
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با 15 سال گارانتی 10/5 ميليون تومان

>> ویزیت و مشاوره رایگان <<
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج