تهچین مرغ و اسفناج
چهار قاشق غذاخوری روغن را در یك تابه داغ كنید و مرغ و پیاز را ۱۰ دقیقه در آن تفت دهید، سپس نمك و زردچوبه را اضافه كنید و پس از یك دقیقه یك پیمانه آبجوش به آن اضافه كنید....
برترین ها: به احتمال فراوان ریشه این غذا به شمال ایران بازمیگردد. اما نشانههایی از آشپزی مركز ایران نیز در آن دیده میشود. خوراكیای است مقوی و لذیذ كه به سرعت آماده میشود و به احتمال زیاد باب میل اعضای خانواده است. با توجه به رب انار به كار رفته، به عنوان یك افطاری تابستانه بسیار مناسب است.
مواد لازم برای ۴ نفر:
- ران و سینه مرغ: 800 گرم، خرد كرده
- اسفناج: 600 گرم، ساطوری
- پیاز متوسط: یك عدد، ساطوری
- روغن مایع: یكچهارم پیمانه
- زردچوبه: یك قاشق مرباخوری
- برنج: 400گرم، خیسانده
- رب انار: 120 میلیلیتر
- نمك و فلفل: به میزان لازم
روش تهیه:
۱- چهار قاشق غذاخوری روغن را در یك تابه داغ كنید و مرغ و پیاز را ۱۰ دقیقه در آن تفت دهید، سپس نمك و زردچوبه را اضافه كنید و پس از یك دقیقه یك پیمانه آبجوش به آن اضافه كنید و با در بسته و روی شعله كم ۴۰ دقیقه بپزید. در پایان پخت مرغ باید چند قاشق غذاخوری آب داشته باشد.
۲ - برنج را در ۴ لیتر آبجوش و نمك بجوشانید، هنگامی كه مغزپخت شد آن را آبكش كنید و كنار بگذارید.
۳ - چهار قاشق غذاخوری روغن را روی شعله متوسط داغ كنید و اسفناج را ۷-۶ دقیقه در آن تفت دهید، سپس رب انار را به آن اضافه كرده و پس از یك دقیقه آن را خاموش كنید. مرغ و آب آن را به مایه اسفناج اضافه كرده و نمك و فلفل آن را اندازه كنید.
۴ - نیمی از روغن باقیمانده را در یك قابلمه روی شعله متوسط داغ كنید و یك لایه برنج كف آن بریزید. به ترتیب مایه اسفناج و مرغ را روی آن ریخته و دوباره روی آن برنج بریزید. در قابلمه را بسته و ۳۰ دقیقه آن را با شعله ملایم دم كنید. سپس روغن باقیمانده را روی آن بریزید و در سرو کنید.
نکته:
1- در صورت تمایل میتوانید هنگام اضافه كردن رب انار 2-3 قاشق غذاخوری شكر به آن اضافه كنید.
2- به جای مرغ میتوانید از گوشت سردست یا دنده گوسفند استفاده كنید، اما مدت پخت بیشتر میشود.
3- میتوانید همراه با اسفناج 3-4 قاشق غذاخوری سبزی معطر تفت دهید تا تهچین معطر شود.
نظر کاربران
ما که حقوق بابامون نمیرسه از این چیزا بخوریم
خوش به حال شما هایی که میخورین
فقط موقع خوردنش به فکر ما هم باشین