۲۹۳۱۷
۱ نظر
۵۰۱۹
۱ نظر
۵۰۱۹
پ

زولبیا و بامیــه

آرد را به آب اضافه کنید و مرتب هم بزنید تا خمیر سفتی به دست آید....


برترین مجله اینترنتی ایران



بامیه

برترین ها:

مواد لازم :
  • آب: 300گرم
  • آرد: 300گرم
  • تخم‌مرغ: 3عدد
  • روغن جامد: یك قاشق سوپ‌خوری
  • شهد یا عسل: یك قاشق چای‌خوری

مواد لازم شربت:

  • شكر: یك كیلو
  • گلوكز: ۲ قاشق سوپ‌خوری
  • آب: یك و یك‌دوم پیمانه
  • زاج سفید: یك‌هشتم قاشق چای‌خوری
  • آبلیمو: یك قاشق چای‌خوری
  • زعفران آب‌كرده: یك قاشق سوپ‌خوری
  • جوهرلیمو: یك‌چهارم قاشق چای‌خوری

روش تهیه:

1- ابتدا آب و کره را به همراه یک قاشق از شهد یا عسل روی حرارت قرار دهید.


2- آرد را به آب اضافه کنید و مرتب هم بزنید تا خمیر سفتی به دست آید.



۳- حدود ۵ دقیقه مواد را روی حرارت قرار دهید و هم بزنید.



۴- بعد از اینكه خمیر کمی خنك شد، تخم‌مرغ‌ها را یكی، ‌یكی اضافه كنید تا كاملا یكدست شود.



۵- خمیر را در قیف با ماسوره شکوفه در روغن داغ ریخته اندازه بامیه ها را با قیچی تنظیم کنید.



۶- بامیه ها را آنقدر در روغن سرخ کنید تا طلایی رنگ شوند.



۷- درآخر بامیه را در شربت ولرم بریزید.



شربت مخصوص زولبیا و بامیه:

۱- آب و شكر را مخلوط کنید و روی حرارت قرار دهید تا جوش بیاید.

۲- یک دقیقه اجازه بدهید تا بجوشد. هنگام جوشیدن دور قابلمه باید مرطوب شود.

۳- بعد از آن در انتها زعفران آب‌كرده و گلوكز و زاج را اضافه کنید و بعد از یكی، دو جوش از روی حرارت بردارید.




زولبیا

مواد لازم :
  • نشاسته: 200 گرم
  • ماست: ۲۰۰ گرم
  • آرد: یك قاشق چای‌خوری
  • روغن مایع: یك‌دوم قاشق چای‌خوری
  • زعفران: یك قاشق چای‌خوری
مواد لازم شربت:
  • شكر: یك كیلو
  • گلوكز: 2 قاشق سوپ‌خوری
  • آب: یك و یك‌دوم پیمانه
  • زاج سفید: یك‌هشتم قاشق چای‌خوری
  • آبلیمو: یك قاشق چای‌خوری
  • زعفران آب​كرده: یك قاشق سوپ‌خوری
  • جوهرلیمو: یك‌چهارم قاشق چای‌خوری
روش تهیه:

-1 ابتدا نشاسته و ماست را مخلوط كرده و كمی صبر كنید تا نشاسته با ماست خیسانده شود.

-2 در صورت امکان مایه را یک شب کنار بگذارید تا عمل آید.

-3 مایه را با همزن بزنید و بعد زعفران، آرد و روغن مایع را اضافه کنید تا خمیر زولبیا حالت كش​دار پیدا کند.

4- خمیر را 2 تا 3 ساعت استراحت دهید و مواد را در قیف مخصوص ریخته و در روغن سرخ کنید.

5- درآخر زولبیا را درون شربت كه باید ولرم باشد بیندازید. پس از آن زولبیاها را با خلال پسته تزیین کنید.




گوش‌فیل

مواد لازم برای ۴ نفر:

  • تخم‌مرغ: یك عدد
  • ماست: ۲۰۰ گرم
  • روغن مایع: ۲۰ گرم
  • بیكینگ‌پودر: یك‌دوم قاشق سوپ‌خوری
  • آرد: ۳۰۰ گرم
شهد:
  • شكر: 250 گرم
  • آب: 100 میلی‌لیتر
  • گلاب: 25 میلی‌لیتر
  • آبلیمو: یك‌ قاشق چای‌خوری

روش تهیه:

۱ - ماست و تخم‌مرغ را با همزن زده تا مخلوط شود.
2 - روغن مایع را اضافه کنید.
۳ - در این مرحله بكینگ‌پودر اضافه می‌شود.
4 - آرد را كم‌كم اضافه کنید (خمیر باید به دست نچسبد).
۵ - خمیر را به مدت ۲ ساعت استراحت دهید.
6 - خمیر را بعد از استراحت، به صورت نازك در‌آورده و برش و فرم دهید و سپس درون روغن سرخ کنید.

7 - در این مرحله گوش‌فیل‌های آماده را درون شربت سرد بریزید.

روش تهیه شربت:

شکر را همراه آب و آبلیمو روی حرارت قرار د هید تا کمی قوام آید. سپس گلاب را اضافه کرده و حرارت را خاموش کنید.
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • بهار

    یکم زود نیست؟!!!
    باشه عیدفطر درست کنیم

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج