آش شله قلمكار
پیاز خرد كرده را با كمی روغن سرخ كنید تا طلایی شود، زرد چوبه را نیز اضافه كنید....
برترین ها:
مواد لازم برای 4 نفر:
- گوشت سردست بدون استخوان: ۲ کیلو و نیم
- حبوبات:۳ پیمانه
- آب قلم گوساله:۴ پیمانه
- برنج: ۲پیمانه
- پیاز:۳ عدد
- سبزی آش:یكونیم كیلو
- زردچوبه، نمك و فلفل: به مقدار لازم
- حبوبات، نخود، لوبیا چیتی، لوبیا چشمبلبلی، لوبیا قرمز و ماش.
- سبزی آش(تره- جعفری-اسفناج-گشنیز)
روش تهیه:
1 - پیاز خرد كرده را با كمی روغن سرخ كنید تا طلایی شود، زرد چوبه را نیز اضافه كنید.
2- حبوبات را از شب قبل خیسانده و همراه گوشت، آب قلم و پیاز سرخ شده بپزید.
3 - برنج را اضافه كرده بعد از پخت مواد بكوبید و مجدد روی حرارت قرار دهید و مرتب هم بزنید تا آش كاملا جا بیفتد.
4 - در آخر روی آش را با نعناع داغ و پیاز داغ تزیین كنید.
نکات:
1- میتوان از كشك یا آبغوره در مراحل آخر پخت استفاده كرد.
2- از بلغور گندم هم درصورت تمایل میتوان یك پیمانه استفاده كرد.
3- درصورت تمایل قلم گوساله را همراه چند حبه سیر و پیاز روی حرارت قرار دهید تا بپزد و از آب آن برای پخت آش استفاده كنید.
4- برنج این آش حتما باید از نوع ایرانی باشد؛ بهخصوص از برنج نیم دانه باشد.
5- درصورت تمایل میتوانید از 250 گرم نعناع تازه، ترخون و مرزه هم استفاده كنید.
فوت آشپزی:
این آش معمولا تند است و فلفل بیشتری نسبت به آشهای دیگر دارد.
پ
نظر کاربران
توضیحات خیلی مختصر است
مثلا در روش پخت اسمی از سبزی و زمان اضافه کردن و... داده نشد
کمی وقت بگذارید برای این مطالب بهتر است
این غذا برای 40 نفر است یا 4 نفر ، 5/2 کیلوگرم گوشت ؟ و مخلفات دیگر تقریبا با محاسبه خیس خوردن حبوبات و برنج و 5/1 کیلوگرم سبزی حدوداً 14-15 کیلو میشود . !!!!!!!! و از نظر قیمتی حدوداً 90-80 تومنی آب میخورد ؟!!!!
سلام
توی وبلاگ زیر یه نوع سبزی برای تسریع در جا افتادن آش شعله قلم کار و همچنین پخت مقدار زیاد برای نذری گذاشتن خیلی جالبه
http://shahinshahresfahan.blogfa.com/