روسها؛ عشقِ بیف استروگانف!
بیف استروگانف (Beef Stroganoff)، این خوراک روسی محبوب را این بار با ظاهری متفاوت میل کنید. برای تهیه این دستور، از فیله گوشت گاو، استفاده کنید. می توانید ازگوشت دنده هم، استفاده کنید.
- زمان آماده سازی ۱۵ دقیقه
- زمان پختن ۳۰ دقیقه
- درجه دشواری آسان
- مناسب برای ۴ نفر
- وعده غذایی اصلی، شام و ناهار
مواد لازم:
- گوشت ۴۵۰ گرم
- نمک به میزان لازم
- فلفل به میزان لازم
- روغن کانولا ۳ قاشق غذاخوری
- پیاز ۱ عدد متوسط
- قارچ ۴۵۰ گرم
- آب گوشت ۱ پیمانه
- سس خردل ۱ قاشق غذاخوری
- خامه ترش ۱/۲ پیمانه
- شوید به میزان لازم
نکاتی در رابطه با تهیه ی این غذا:
۱- برای تهیه این دستور، از فیله گوشت گاو، استفاده کنید. می توانید ازگوشت دنده هم، استفاده کنید.
۲-برای این دستور، پیاز را نازک خلال کنید.
۳- برای این دستور، قارچ را به ابعاد ۱ سانتی متری، برش دهید.
۴-در این دستور، از شوید خرد شده، برای تزیین استفاده کنید.
طرز تهیه:
1. فیله گوشت را به نوار های یک و نیم در 5 سانتی متری و به پهنای نیم سانتی متر ،برش دهید. بر روی آن نمک و فلفل فراوان بپاشید. در ماهیتابه، 2 قاشق غذا خوری روغن را روی حرارت بالا،گرم کنید. نوارهای گوشت را در دو نوبت، و به مدت حدود 1 دقیق از هر طرف،برشته کنید(تا قهوه ای شوند). آنها را از ماهیتابه خارج کنید و کنار بگذارید.
2. در همان ماهیتابه، 1 قاشق غذا خوری باقیمانده ی روغن را روی حرارت متوسط،گرم کنید. پیاز را در آن بریزید و برای 5 تا 7 دقیقه، تا قهوه ای کمرنگ شود، تفت دهید(مدام، مواد را هم بزنید). قارچ ها را اضافه کنید، درب ماهیتابه را بگذاریدو برای 6 تا 8 دقیقه، تا موادنرم شوند، بپزید. آب گوشت را به مواد اضافه کنید، آنرا به نقطه جوش برسانید،درب ظرف را برداشته و بگذارید برای 6 تا 8 دقیقه تا آبگوشت غلیظ شود، قل بزند.
3. سس خردل را به ترکیب قارچ (با سایر مواد)در ماهیتابه، اضافه کنید و هم بزنید. نوارهای گوشت را به ماهیتابه برگردانید،و برای 1 تا 2 دقیقه، روی حرارت متوسط رو به پایین قرار دهید، تا گرم شوند. مواد را از روی حرارت بردارید و خامه ترش را به آن اضافه کرده و هم بزنید. د رصورت تمایل، بر روی آن نمک و فلفل بپاشید. بر روی آن شوید خرد شده بریزید و فورا سرو کنید.
ارسال نظر