حلوا دو رنگ
آردها را داخل تابهای بریزید، تفت دهید و مرتب هم بزنید تا عطر آرد آزاد شود. حرارت باید بسیار ملایم باشد تا آردنسوزد اما رنگ آن طلایی خوشرنگ شود....
برترین ها:
مواد لازم:
- آرد گندم: ۴۰۰ گرم
- آرد برنج: ۱۰۰ گرم
- شکر: ۵۰۰ گرم
- کره: ۳۵۰ گرم
- روغن مایع: ۲۰۰ میلیلیتر
- هل پودرشده: ۲ قاشق سوپخوری
- گلاب: ۲ پیمانه
- زعفران حلشده: ۲ قاشق سوپخوری
- آب: ۲ پیمانه
روش تهیه:
آردها را داخل تابهای بریزید، تفت دهید و مرتب هم بزنید تا عطر آرد آزاد شود. حرارت باید بسیار ملایم باشد تا آردنسوزد اما رنگ آن طلایی خوشرنگ شود. تابه را کنار گذاشته تا آرد خنک شود. سپس آرد را الک کنید و دوباره روی حرارت قرار دهید. کره، روغن و هل را اضافه کنید و اجازه دهید تا کره و روغن بهخورد آرد برود. سپس شربت را اضافه كنید و در انتها زعفران حل شده را هم اضافه كنید و خوب هم بزنید تا حلوا به روغن بیفتد. حلواهای آماده را در قالبهای مخصوص تهیه دسر بریزید و پس از اینکه خودش را گرفت، از قالب خارج کرده و با خرما تزیین كنید.
روش تهیه شربت:
شکر، گلاب و آرد را با هم مخلوط کنید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا شکر حل شود، سپس از روی حرارت بردارید.
نکته:
برای تهیه حلوای زعفرانی طبق همین دستور عمل کنید، فقط زمان تفتدادن آرد باید خیلی کمتر باشد و مقدار زعفران هم 3برابر دستور باشد.
نکته: میتوانید این حلوا را در دست گلوله کرده و در کپسولهای کاغذی قرار دهید و با بادام پرک و پسته تزیین كنید.
ارسال نظر