۲۸۹۰۰۸
۵۰۰۶
۵۰۰۶
پ

با کشک بادمجان، کیک درست کنید

دیگر یک کیک مانده بود با بادمجان درست کنیم که آن هم در این مطلب به شما آموزش می دهیم. خیلی تعجب نکنید، خیلی هم عجیب نیست، تنها کمی ماست و نان تست باید به مواد اولیه اضافه کنیم.

وب سایت بیتوته: دیگر یک کیک مانده بود با بادمجان درست کنیم که آن هم در این مطلب به شما آموزش می دهیم. خیلی تعجب نکنید، خیلی هم عجیب نیست، تنها کمی ماست و نان تست باید به مواد اولیه اضافه کنیم.

مواد اولیه:

  • نان تست به اندازه کافی
  • بادمجان سرخ شده ۴ الی ۵ عدد
  • کشک ۱ شیشه کوچک
  • پیاز سرخ شده ۲ ق غ
  • نعنا داغ برای تزیین
  • ماست ۳ ق غ
  • گردوی خرد شده به مقدار لازم
  • سیر سرخ شده ۱ عدد بزرگ

طرز تهیه **کیک کشک و بادمجان**

طرز تهیه:

۱- بادمجان های سرخ شده را خوب له می کنیم.

۲- سیر داغ و پیاز داغ و ۳ قاشق غذاخوری گردوی خرد شده را با هم مخلوط کرده و به اندازه ی دلخواه کشک می ریزیم و هم می زنیم. ۱ ردیف نان تست کف ظرف مورد نظر می چینیم.

۳- یک مقدار از کشک و بادمجان روی نانها میریزیم و خوب صاف می کنیم تا به نانها بچسبند. ۱ ردیف دیگه نان تست روی کشک بادمجان چیده و این کار را هرچقدر که مواد داریم انجام می دهیم.

۴- روی ردیف آخر فقط نان می گذاریم و ماست و کشک را با هم قاطی و اطراف و روی آن را می پوشانیم.

۵- کیک کشک و بادمجان را با گردو خرد شده و نعنا داغ تزیین میکنیم.
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج