اینبار ماهی را با «ادویه هندی» مزهدار کنید
آن هایی که فکر می کنند غذای سالم، مزخرف، خسته کننده، بی مزه و ناخوشایند است در اشتباه هستند.
مواد لازم :
- فیله ماهی (ماهی بدون استخوان مثل شیر)4 تکه
- گرام ماسالا 2 قاشق چایخوری
- پودر گشنیز 1 قاشق چایخوری
- فلفل قرمز1 قاشق چایخوری
- زردچوبه 1 قاشق چایخوری
- پودر زیره1 قاشق چایخوری
- نمک 1قاشق چایخوری
- آبلیمو به میزان لازم
- روغن زیتون به میزان لازم
طرز تهیه ماهی گرام ماسالا:
۲. ته یک ظرف را با روغن زیتون کمی چرب کرده و ماهی ها را درون آن می گذاریم، بعد کمی آبلیمو و تمامی ادویه ها را به روی ماهی ها ریخته و با دست آنها را روی سطح ماهی ها پخش می کنیم و فیله های ماهی را از سمت شکم در ظرف می گذاریم (طوری که پوست ماهی ها به سمت بالا باشد) بعد روی ظرف را سلفون می کشیم و به مدت ٣٠ الی ۴۵ در یخچال می گذاریم.
بعد از نیم ساعت ماهی ها را از یخچال در می آوریم.
3. ماهیتابه را روی شعله گاز گذاشته کمی روغن در ماهیتابه می ریزیم وقتی روغن داغ شد ماهی ها را از سمت پوست درون روغن داغ گذاشته و حدود ۶ دقیقه سرخ می کنیم بعد ماهی ها را برگردانده و شعله را کم می کنیم و طرف دیگر ماهی ها را حدود ٢ الی ٣ دقیقه سرخ می کنیم.
4. این ماهی در هند همراه با برنج سرو می شود.
ارسال نظر