تجربهای کمچرب با سیب زمینیِ فرانسوی
سیب زمینی سرخ کرده یکی از غذاهایی است که معمولا مشتری زیادی دارد. اما متاسفانه روش پخت نادرست فست فود ها آن را به یکی از غذاهای نا سالم کرده.
- یک کیلو و سیصد گرم سیب زمینی خلال شده
- ۴ قاشق چای خوری روغن گیاهی
- سه چهارم قاشق چای خوری نمک
- اسپری پخت یا مقدار روغن
- ۲ قاشق غذا خوری کره
- ۸ حبه سیر خرد شده
- ۲ قاشق غذا خوری جعفری تازه خرد شده
- ۲ قاشق غذا خوری پنیر پارمسان رنده شده
طرز تهیه:
1.فر را تا دمای 400 درجه گرم کنید.
2. 3مورد اول لیست مواد لازم را در یک پلاستیک زیپ شو بزرگ ترکیب کنید، طوری که همه مواد آغشته شوند. سیب زمینی ها را در سینی پخت که از قبل با اسپری یا مقداری روغن چربش کردید بچینید. سیب زمینی ها را به مدت 50 دقیقه یا تا زمانی که به رنگ قهوه ای طلایی در بیایند در دمای 400 درجه فر بپزید، بعد از 20 دقیقه برشان گردانید.
3.کره و سیر را در یک ماهی تابه نچسب بزرگ قرار دهید، دو دقیقه در دمای پایین بپزیدشان، در طول پخت مرتب بهم بزنیدشان. سیب زمینی ها، جعفری و پنیر را به ماهی تابه اضافه کنید. خوب بهم بزنید تا همه مواد بهم آغشته شوند. بلافاصله سرو کنید.
ارسال نظر