نان آلمانیِ مارمالادی درست کنید
اگر شیرینی های مارمالادی را دوست دارید یا اینکه میخواهید بدانید چه طعمی میدهند این نان آلمانی مارمالادی را امتحان کنید نان متفاوتی است.
مواد اولیه:
- خمیر مایه ۱ پاکت
- تخم مرغ ۱ عدد
- شیر ۱ لیوان
- آب ولرم ۱ لیوان
- روغن مایع ۱ استکان
- روغن جامد ۱۰۰ گرم
- شکر ۱ استکان
- نمک مقداری
- آرد به میزان لازم
مواد داخلی:
- مربا یا مارمالاد ۱ کاسه
طرز تهیه:
خمیر مایه و اب ولرم را باهم مخلوط کرده تا خمیر مایه حل شود سپس شکر, نمک, شیر روغن ها, تخم مرغ را ریخته و به مخلوط کردن ادامه میدهیم کم کم آرد را می ریزیم تا خمیر شود یک ساعت استراحت می دهیم سپس به اندازه تخم مرغ برداشته آرد پاشی کردده خمیر را داخل کف دسته قرار داده داخلش مربا یا مارمالاد می ریزیم و با دقت خمیر را می بندیک می توانید قسمتهای اضافی را قیچی ببریدهمه شیریی ها را اینطوری درست کرده در سینی فر کاغذ روغنی انداخته شده قرار میدهیم 20 دقیقه بماند درفر 200 درجه از قبل گرم شده قرار می دهیم تا رویش طلایی شود.
ارسال نظر