کیک زرشک با کرم پاتیسیر!
آیا تا به حال کیک با زرشک خورده اید؟ در این مطلب می خواهیم زرشک که جزو مواد سنتی به حساب می آید را با کرم پاتیسیر که مدرن است، در یک جا کنار هم قرار دهیم!
مواد لازم:
- آرد: ۱۵۰ گرم
- آرد ذرت: ۲۵ گرم
- کره: ۱۵۰ گرم
- پودر شکر: ۱۵۰ گرم
- وانیل: ۱ قاشق چایخوری
- پودر بادام: ۱۰۰ گرم
- زرشک: ۳ تا ۴ قاشق غذاخوری
- تخممرغ: ۲عدد
- کرم پاتیسیر: به میزان لازم
روش تهیه:
1. ابتدا کره و پودر شکر را به همراه وانیل با همزن برقی میزنیم تا کمی پف کند؛ سپس تخممرغها را یکییکی اضافه میکنیم و تا جایی که مواد یکدست شوند هم میزنیم.
2. در این مرحله کرم پاتیسیر را اضافه کرده و مخلوط میکنیم و در آخر آردها، پودر بادام و زرشک را داخل مواد میریزیم و تا جایی که یکدست شوند با هم مخلوط میکنیم.
3. مایه را داخل یک قالب به ابعاد 25×35 پهن میکنیم و به مدت 45 دقیقه روی پنجره وسط فر که از قبل با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کردهایم قرار داده، میپزیم. در نهایت روی کیک را با پودر شکر تزیین میکنیم.
ارسال نظر