«لوکوم سلطان»، هم سنتی هم مدرن
خیلی وقت است که میخواهم این لوکوم را یاد بدهم ولی فرصت آن پیدا نشده است طعمش را خیلی دوست دارم درست کردنش هم به راحتی آب خوردن است داخلش روغن ندارد و سبک است.
مواد اولیه:
پودینگ:
- شیر ۱ لیتر
- آرد ۱ لیوان
- شکر ۱ لیوان
- وانیل ۱ قاشق مرباخوری
- روغن ۱ قاشق
- پودر کاکائو ۳ قاشق
لایه زیر:
- پودر نارگیل به میزان لازم
لایه رویی:
- کرم شانتی 1 پاکت
- شیر برای کرم شانتی
- گردو برای تزئین
طرز تهیه:
در قابلمه مواد پودینگ را ریخته هم زده و در حرارت قرار داده و مرتب هم میزنیم تا بجوشد وقوام دار شود.سپس در سینی فر پودر نارگیل ریخته بطوریکه همه جای سینی پر شود ورویش پودینگ را ریخته ورویش را صاف میکنیم سپس در یخچال یا در بالکن میگذاریم سرد شود حالا کرم شانتی را خوب هم زده و شیر را می ریزیم وقتی پودینگ کمی ولرم شد کرم شانتی را می ریزیم سپس برش داده و رول میکنیم روی هرکدام نصف عدد گردو قرار میدهیم لوکوم را از عصر درست کرده و در یخچال استراحت می دهیم خیلی بهتر می شود.
ارسال نظر