پاستا گوجه، زیتون و اسفناج
گوجه های انگوری برای این پاستا خوشمزه بسیار مناسب هستند، اما اگر این نوع گوجه فرنگی در دسترستان قرار نداشت می توانید همان گوجه رنگی عادی را به صورت مکعبی ببرید و استفاده کنید. پاستا سبزیجات با اینکه گوشت ندارد ولی شما را به طعمی لذیذ و خاص دعوت می کند.
مواد لازم:
- ۲۲۵ گرم پاستا نپخته طرح دار ( حدود دو فنجان )
- ۲ قاشق چای خوری روغن زیتون
- یک چهارم قاشق چای خوری فلفل قرمز خرد شده
- ۲ حبه سیر بزرگ که ریز خرد شده باشند
- دو فنجان گوجه فرنگی انگوری، از وسط به دو نیم تقسیم شده باشند
- یک دوم فنجان آب سبزیجات (با قرار دادن مقداری سبزیجات در آب و جوشاندن آن بدست می آید)
- یک چهارم قاشق چای خوری نمک
- یک چهارم قاشق چای خوری فلفل سیاه
- ۱۰ عدد زیتون، بدون هسته و درشت خرد شده
- ۴ فنجان اسفناج
- یک چهارم فنجان ریحان خرد شده
- ۲۸ گرم پنیر پارمسان خرد شده (حدود یک چهارم فنجان)
روش پخت:
۱- یک قابلمه آب را به جوش بیاورید. پاستا را اضافه کنید، به مدت ۸ دقیقه بپزیدش، پاستا را در یک آبکش خالی کنید، یک دوم فنجان از آب درون قابلمه را کنار بگذارید.
۲- یک ماهی تابه بزرگ را روی شعله متوسط گرم کنید. به ماهی تابه روغن اضافه کنید، تکانش دهید تا همه سطح ماهی تابه به روغن آغشته شود. فلفل قرمز و سیر را اضافه کنید، به مدت ۳۰ ثانیه سرخشان کنید.
۳- گوجه فرنگی، آب سبزیجات، فلفل سیاه و زیتون را اضافه کنید. به مدت ۶ دقیقه یا تا زمانی که گوجه فرنگی شروع به از هم پاشیدن کنند بپزید، مرتب مواد را بهم بزنید. پاستا و یک دوم فنجان آبی که از قابلمه جدا کردید را به ماهی تابه اضافه کنید. اجازه دهید مواد ۲ دقیقه بجوشد. اسفناج و ریحان را نیز اضافه کنید، دو دقیقه دیگر پختن را ادامه دهید. میکس پاستا را به صورت مساوی بین چهار کاسه تقسیم کنید، و روی هر کدام پنیر پارمسان بریزید. همان موقع سرو کنید.
اطلاعات تغذیه ای:
- کالری: ۳۰۵
- چربی در یک وعده: ۷.۱ گرم
- چربی اشباع در یک وعده: ۲ گرم
- چربی عیر اشباع در یک وعده: ۳.۷ گرم
- چربی دارای حلقه های غیر اشباع در یک وعده: ۰.۶ گرم
- پروتئین در یک وعده: ۱۱.۹ گرم
- کربوهیدرات در یک وعده: ۴۹.۵ گرم
- فیبر در یک وعده: ۴ گرم
- کلسترول در یک وعده: ۶ میلی گرم
- آهن در یک وعده: ۳ میلی گرم
- سدیم در یک وعده: ۴۵۸ میلی گرم
- کلسیم در یک وعده: ۱۲۳ میلی گرم
ارسال نظر