سوپ رژیمیِ مرغ و پاستا
این سوپ در واقع از سوپ مرغ و نودل الهام گرفته شده است و سرشار از سبزیجاتی مانند هویج، کرفس، پیاز و فلفل دلمه ای می باشد. سبزیجات را هم می توانید به صورت منجمد استفاده کنید و هم تازه.
مواد لازم:
- اسپری پخت، یا مقداری روغن
- ۱۷۰ گرم گوشت بدون استخوان و بدون پوست سینه مرغ، که به اندازه های کوچک تکه تکه شده باشد
- ۲۲۵ گرم میکس سبزیجات قطعه قطعه شده، کرفس، پیاز، و فلفل دلمه ای
- یک فنجان هویج که به شکل خلال ریز درآمده باشد
- یک چهارم قاشق چای خوری فلفل سیاه
- ۷ فنجان آب مرغ بدون چربی و کم نمک
- یک فنجان پاستا نپخته طرح دار سبوس دار
روش پخت:
یک قابلمه متوسط را روی شعله متوسط رو به بالا گرم کنید. کف قابلمه را با اسپری پخت یا کمی روغن چرب کنید. مرغ ، سبزیجات، هویج، و فلفل سیاه را به قابلمه اضافه کنید. به مدت ۶ دقیقه یا تا زمانی که مرغ شروع به قهوه ای شدن بکند و سبزیجات نرم شوند بپزیدشان، مرتب محتویان قابلمه را بهم بزنید. آب مرغ را اضافه کنید، و به جوش بیاوردیش. پاستا را اضافه کنید، حرارت را به متوسط کم کنید، به مدت ۸ دقیقه و یا تا زمانی که پاستا بپزد روی شعله نگهش دارید.
اطلاعات تغذیه ای:
- کالری: ۱۵۶
- کلسترول از چربی در هر وعده: ۱۴ درصد
- چربی در یک وعده: ۳ گرم
- چربی اشباع در یک وعده: ۰.۶ گرم
- چربی غیر اشباع در یک وعده: ۰.۶ گرم
- چربی دارای حلقه های غیر اشباع در یک وعده: ۰.۴ گرم
- پروتئین در یک وعده: ۲۰.۴ گرم
- کربوهیدرات در یک وعده: ۱۲.۸ گرم
- فیبر در یک وعده: ۲.۸ گرم
- کلسترول در یک وعده: ۴۰ میلی گرم
- آهن در یک وعده: ۱.۴ میلی گرم
- سدیم در یک وعده: ۷۲۳ میلی گرم
- کلسیم در یک وعده: ۲۷ میلی گرم
ارسال نظر