۲۸۲۴۲
۹ نظر
۵۱۴۶
۹ نظر
۵۱۴۶
پ

پرونده آشپزی

دستور پخت انواع لازانیا را اینجا یاد بگیرید

لازانیا غذایی است با اصلیت ایتالیایی. در واقع لازانیا نوعی نودل محسوب می‌شود كه اساس آن را گندم تشكیل داده است.

دستور پخت انواع لازانیا را اینجا یاد بگیرید

برترین ها: لازانیا غذایی است با اصلیت ایتالیایی. در واقع لازانیا نوعی نودل محسوب می‌شود كه اساس آن را گندم تشكیل داده است. لازانیا از آن دسته غذاهایی است كه معمولا داخل فر طبخ می‌شود و بنابه ذائقه افراد می‌تواند با مواد مختلفی از جمله انواع سس‌ها، گوشت، قارچ و خوراكی‌های این چنینی تهیه شود. در واقع وقتی لازانیا بعد از تركیب با مواد دیگر داخل فر می‌رود و از آن خارج می‌شود، پس از برش خوردن می‌تواند در تعبیری با عنوان «پای نودل» هم یك خوردنی خوشمزه باشد. مواد تركیبی در لازانیا لابه‌لای لایه‌های آن قرار می‌گیرد و درنهایت یك طعم فوق‌العاده را رقم می‌زند. انواع بسیاری از دستورهای غذایی برای لازانیا وجود دارد كه در این شماره برخی از آنها را برای استفاده شما در اختیارتان قرار می‌‌دهیم. حتی اگر تا به امروز به دلیل سختی تهیه این غذا خیلی در قید و بند خوردن آن نبوده‌اید، بدانید كه اشتباه كرده‌‌اید و بهتر است حداقل یك‌بار این خوردنی خوشمزه را امتحان كنید. یك برش كوچك كافی است تا نظرتان عوض شود. بخوانید، بپزید، بخورید و لذت ببرید.


لـازانیاى مرغ گریل

دستور پخت انواع لازانیا را اینجا یاد بگیرید

مواد لازم:
  • خمیر لازانیا
  • مرغ گریل شده: 80 گرم
  • قارچ: 20 گرم
  • فلفل سبز: 20 گرم
  • پنیر پارمسان: 20 گرم
  • پنیر موتزارلا: 20 گرم
  • سس آلفردو: 40 گرم
  • خامه:20 گرم
  • پنیر خامه‌ای: 20 گرم

روش تهیه:

فیله مرغ گریل شده را از عرض به تكه‌های كوچك برش زده و در بشقابی می‌گذاریم. روی خمیر لازانیا را به پهنای خمیر با قاشق چوبی با خامه پر می‌كنیم، سپس یك لایه پنیرخامه‌ای و كمی پنیر پارمسان را به آنها می‌افزاییم.

مرغ گریل شده را روی سس آلفردو قرار داده و سپس قارچ برش خرده و فلفل سبز را روی آنها گذاشته و خمیر را رول می‌كنیم و در آخر خمیر رول شده را با مرغ گریل شده و پنیر پارمسان تزئین می​کنیم.

دمای پخت ۲۸۰ درجه سانتی‌گراد و به مدت ۶ دقیقه.


لـازانیاى پپــرونــى

دستور پخت انواع لازانیا را اینجا یاد بگیرید

مواد لازم:
  • خمیر لازانیا
  • پپرونی: 40 گرم
  • فلفل چیلی: 5 گرم
  • زیتون: 10 گرم
  • سوسیس دودی: 10 گرم
  • ریحان خرد شده: 20 گرم
  • پنیر پارمسان: 20 گرم
  • پنیر موتزارلا: 20 گرم
  • سس آلفردو: 40 گرم
  • خامه:20 گرم
  • پنیرخامه‌ای:20 گرم

روش تهیه:

خمیر لازانیا را باز كرده، ابتدا یك لایه خامه سپس یك لایه پنیرخامه‌ای و در آخر با پنیر موتزارلا روی آن را پر كرده. سپس بر‌ش‌های پپرونی و سوسیس دودی را روی آن چیده و تكه‌های خرد شده زیتون و ریحان را اضافه کرده و مقداری پنیر پارمسان را روی آنها ریخته و روی خمیر رول شده را با پپرونی و مقدار كمی پنیر پارمسان تزیین می‌كنیم و داخل فر قرار می‌دهیم.

دمای فر ۲۸۰ درجه سانتیگراد و زمان پخت ۶ دقیقه است.

دستور سس پامادوروی لازانیا

مواد لازم:

  • گوجه‌فرنگی درشت: ۳عدد
  • سیر كوچك: یك حبه
  • فلفل سبز كوچك: یك عدد
  • فلفل چیلی كوچك: یك عدد
  • پونه خشك: به مقدار لازم
  • آویشن: به مقدار لازم

روش تهیه:

همه مواد در میكسر با هم تركیب كرده و به مدت 7دقیقه روی حرارت ملایم قرار دهید تا آب خود را از دست بدهد، پس از سرد شدن می‌توانید از این سس برای لازانیا استفاده كنید.

دستور سس آلفردوی لازانیا

ابتدا خامه را با مقداری شیر رقیق می‌كنیم به اندازه‌ای كه روی خمیر لازانیا خوب قرار بگیرد. سپس با یك قاشق چوبی یك لایه پنیرخامه‌ای را به لایه قبلی می‌افزاییم و در آخر با یك لایه پنیر پارمسان روی لایه‌های قبلی را پر می‌كنیم.

دستور سس فونگی

به میزان برابر از سس پامادورو و آلفردو را به همراه كمی سس خردل تركیب می‌كنیم و سس فونگی به دست می‌آید. ما به دلیل داشتن ابزار صنعتی آشپزی توانایی پخت خمیر لازانیا را با طعم‌ها، شكل‌ها و عطرهای متفاوت را در اختیار داریم كه هم بسیار زمان‌بر است و هم براساس تجربه و حرفه‌ای‌گری به دست آمده است. به همین دلیل در این عكس‌ها از این نوع خمیر لازانیا استفاده شده است. شما می‌توانید از انواع خمیرهای لازانیای موجود در بازار برای پخت لازانیای خوش‌طعم‌تان استفاده كنید.


لازانیاى فیله چرخ شده

دستور پخت انواع لازانیا را اینجا یاد بگیرید

مواد لازم:
  • خمیر لازانیا
  • فیله چرخ شده و سویا: 80 گرم
  • پیاز: 20 گرم
  • جعفری خرد شده: 20 گرم
  • سس پامادورو: 40 گرم
  • پنیر پارمسان: 20 گرم
  • پنیر موتزارلا: 20 گرم
  • آویشن: به مقدار لازم
  • روغن زیتون: 20 گرم
  • نمک و فلفل: به مقدار لازم

روش تهیه:

ابتدا فیله چرخ شده و سویایی كه از قبل در آب خیس خیسانده شده است را در روغن زیتون روی شعله ملایم تفت می‌دهیم و پیاز و كمی برگ آویشن و نمك و فلفل قرمز را با آن تركیب می‌كنیم. خمیر لازانیا را پهن كرده، سس پامادورو را روی خمیر می‌مالیم. كمی پنیر موتزارلا را روی سس پخش می‌كنیم و سپس با قاشق چوبی سس فیله چرخ شده را روی آن اضافه می‌كنیم. در آخر مقداری پنیر پارمسان را روی جعفری‌ها اضافه و خمیر را رول كرده و می‌پیچانیم و در انتها كمی گوشت چرخ كرده و پنیر پارمسان را روی خمیر رول شده می‌ریزیم و داخل فر قرار می‌دهیم.

لازانیای ما باید در دمای ۲۸۰ درجه سانتی‌گراد به مدت ۶ دقیقه قرار بگیرد. اكنون لازانیا آماده است.


لازانیاى سبزیجــات


دستور پخت انواع لازانیا را اینجا یاد بگیرید
مواد لازم:
  • خمیر لازانیا
  • كلم بروكلی: ۲۰ گرم
  • فلفل سبز: ۱۵ گرم
  • گوجه‌فرنگی: ۱۵ گرم
  • سیر تازه:‌ ۵ گرم
  • پیاز: ۱۰ گرم كدو: ۱۰ گرم
  • زیتون: ۱۰ گرم
  • جعفری خرد شده: ۲۰ گرم
  • پنیر پارمسان: ۲۰ گرم
  • پنیر موتزارلا: ۲۰ گرم
  • سس پامادورو: ۴۰ گرم

روش تهیه:

باید این نكته را یادآور شد كه علاو‌ه ‌بر سبزیجات گفته شده می‌توانید از سبزیجات موردپسند خودتان نیز استفاده كنید. كلم بروكلی،‌ فلفل سبز، گوجه‌فرنگی، پیاز، سیر خرد شده، كدو، زیتون و جعفری خرد شده را در كمی روغن زیتون روی شعله ملایم تفت می‌دهیم، سپس خمیر لازانیا را باز كرده و كمی سس پامادورو را روی خمیر لازانیا می‌مالیم و پنیر موتزارلا را به آن اضافه می‌كنیم. اكنون سبزیجات را افزوده و كمی پنیر پارمسان را به این مواد اضافه كرده و خمیر لازانیا را رول كرده و لازانیای رول شده را با استفاده ازگوجه‌فرنگی و مقداری پنیر پارمسان تزئین می​کنیم.

دمای فر 280 درجه سانتیگراد و زمان پخت 6 دقیقه است.


لازانیاى میگو


دستور پخت انواع لازانیا را اینجا یاد بگیرید
مواد لازم:

  • خمیر لازانیا
  • میگوی متوسط: 4 عدد
  • ذرت: ‌20 گرم
  • سیر تازه: 5 گرم
  • زیتون: 10 گرم
  • پیاز:5 گرم
  • فلفل سبز: یک عدد متوسط
  • لیموی برش خورده:یک عدد متوسط
  • فلفل قرمز:به مقدار لازم
  • پنیرخامه‌ای:20 گرم
  • سس فونگی: 40 گرم
  • پنیر پارمسان: 20 گرم
  • پنیر موتزارلا: 20 گرم
  • روغن زیتون: به مقدار لازم

روش تهیه:

ابتدا میگوی پاك شده را در تركیبی از فلفل سبز، لیموی برش خورده، پیاز و فلفل قرمز می‌خوابانیم كه دست كم باید ۵ تا ۶ ساعت در این سس بماند. میگوی مزه‌دار شده را همراه ذرت، سیر و زیتون با حرارت ملایم در روغن زیتون تفت داده تا خوب سرخ شود و سپس روی خمیر لازانیا تركیبی از سس پامادورو و سس آلفردو بنام «سس فونگی» را می‌مالیم و با قاشق چوبی یك لایه از پنیرخامه‌ای و پنیر موتزارلا اضافه می‌كنیم و سپس میگوی خرد شده و ذرت را به آن اضافه كرده و در آخر مقداری پنیر پارمسان روی آن اضافه می‌كنیم. بنا به سلیقه خودتان زیتون حلقه شده یا ذرت یا سیر تازه را روی خمیر لازانیای رول شده قرار می‌دهیم.

دمای فر ۲۸۰ درجه سانتیگراد و زمان پخت ۶ دقیقه است.


لازانیاى تن ماهى

دستور پخت انواع لازانیا را اینجا یاد بگیرید

مواد لازم:
  • خمیر لازانیا
  • تن ماهی: 50 گرم
  • سیر تازه: 10 گرم
  • زیتون: 15 گرم
  • ریحان خرد شده: 25 گرم
  • سس پامادورو: 40 گرم
  • پنیر پارمسان: 20 گرم
  • پنیر موتزارلا: 20 گرم
  • آویشن: به مقدار لازم

روش تهیه:

خمیر لازانیا را پهن كرده سپس یك لایه سس پامادورو روی آن مالیده و با یك لایه پنیر موتزارلا آن را پر می‌كنیم و بعد تن ماهی از هم جدا شده را به همراه سیر و ریحان و زیتون روی آن قرار می‌دهیم و مقداری پنیر پارمسان می‌افزاییم. خمیر را رول كرده و با سیر و مقداری پنیر خمیر را تزیین می‌كنیم.

دما: ۲۸۰ درجه سانتی‌گراد، زمان: ۶دقیقه


۱۰ نكته درباره پخت لازانیا

1- اگر عادت به پخت قالبی لازانیا دارید نه چند مسئله را به خاطر داشته باشید؟ اینكه حتما با یك قلم‌مو یا دستمال که آغشته به روغن شده است دورتادور ظرف لازانیا را روغن بمالید تا لازانیا به ظرف نچسبد، دوم اینكه پنیر زیاد لازانیا را خوش‌طعم نمی‌كند بلكه طعم همه مواد دیگر را در طعم غالب خود از بین می‌برد، سوم اینكه از مقدار كمی قارچ استفاده كنید تا قارچ شما در اثر حرارت آب نیندازد.

2- اساس و فلسفه غذای ایتالیایی را فراموش نكنید؛ «كم بخور و همیشه بخور، خوب بخور و همیشه بخور، از سوسیس و ژامبون فاصله بگیر، با طبیعت آشتی كن، اجازه بده طبیعت تو را مهمان خودش كند، بگذار عطر سیر و ریحان در خانه‌ات بپیچد.»

3- در زمان پخت ورقه لازانیا با استفاده از مقداری نمك و روغن مایع سبب استحكام بیشتر ورقه لازانیا در و همچنین نگهداری بلندمدت آن ‌‌شویم.

4- استفاده از سبزیجات فراموش نشود، علاوه ‌بر زیبایی و خوش و آب و رنگ شدن لازانیا، ارزش غذایی لازانیای خود را افزایش دهید.

5- ترجیحا سبزی را زیاد حرارت ندهید اجازه دهید ارزش غذایی‌اش حفظ شود و هنگام میل كردن عطر و بوی خود را حفظ كند.

6- اگر می‌خواهید غذایی كه درست كرده‌اید مقرون به صرفه باشد، می‌توانید به جای پنیر پارمسان از پنیر پیتزا یا پنیر موتزارلا رنده شده استفاده كنید و همچنین می‌توانید در كنار فیله چرخ شده از سویا نیز استفاده كنید تا هم ارزش غذایی وعده سرو شده پایین نیاید و هم غذایی اقتصادی داشته باشید.

7- از امتحان كردن زیتون در لازانیای خود پشیمان نمی‌شوید، یك‌بار امتحان كنید، بعد از آن، زیتون دیگر پای‌ثابت لازانیایتان خواهد شد.

8- اگر دوست داشتید لازانیای تند میل كنید با تركیب سس پامادورو با فلفل چیلی این كار را انجام دهید یك روش طبیعی و كم هزینه.

9- سخت‌ترین و دشوارترین كار در آشپزی تركیب چند ماده غذایی ساده در كنار هم و پختن یك غذای خوش‌طعم و اشتهاآور است. به دلیل این به شما یك آشپز خوب می‌گویند كه از چند متریال ساده یك غذای تحسین‌برانگیز ایجاد كرده‌اید.

10- چشم‌هایتان را باز كنید، هرچه در اطراف‌تان می‌بینید، هرچه به ذهنتان می‌رسد و هرچه كه دوست دارید میل كنید را یك‌بار امتحان كنید.‌ شما بهترین آشپز جهان هستید، حتما نباید از روی دست كسی غذا درست كنید، خودتان سرآشپز خودتان باشید.

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با 15 سال گارانتی 10/5 ميليون تومان

>> ویزیت و مشاوره رایگان <<
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • فاطمه

    خوب بود،سعي كنيد تنوعش رابيشتر كنيد

  • فاطي جون

    اينا ديگه چين

  • سهیلا

    خیلی خوب بود

  • فاطمه

    عااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااالییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی

  • افغ

    ااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههه حالم بد شد

  • مونا

    خوب بود ، خسته نباشید. لطفا تنوعش را بیشتر کنبد تا بتونیم از موادی که تو خونه داریم بیشترین استفاده رو بکنیم.

  • اشرفی

    سلام خسته نباشید
    لازم میدانم بخاطر زحمات و ارایه آموزشهای بسیار عالیتان از شما تشکر و قدر دانی کنم.
    موفففففففففففففففففق باشید

  • فروغ ج

    من لازانیا سبزیحاتشو البته بدون بروکلی و با کمی زردچوبه در مواد اصلیش درست کردم . روغن زیتون هم نداشتم. برای سسش هم پونه نداشتم نریختم. فلفل سفید هم ریختم. کلا عالی شد. ممنون از برترینها

  • taha

    سلام خیلی عالی بود فقط لطفا گسترش دهید دستور پخت های پیشتری بزارید

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج