۲۸۲۲۴۲
۵۰۰۶
۵۰۰۶
پ

ناپلئون موز

این خمیر کار همه را راحت کرده است!

از وقتی خمیر هزارلا مد شده، کار خیلی از شیرینی پزها را راحت کرده است. خمیر را داخل فر می پزند و بعد لا به لای آن را با خامه پٌر می کنند. کافیست کمی سلیقه به خرج دهند و روی آن را تزیین کنند. این می شود یک شیرینی درست و حسابی!

مجله زندگی ایده آل - مانی یزدان پرست: از وقتی خمیر هزارلا مد شده، کار خیلی از شیرینی پزها را راحت کرده است. خمیر را داخل فر می پزند و بعد لا به لای آن را با خامه پٌر می کنند. کافیست کمی سلیقه به خرج دهند و روی آن را تزیین کنند. این می شود یک شیرینی درست و حسابی!

این خمیر کار همه را راحت کرده است!

مواد لازم:

  • خمیر هزارلا: ۵۰۰ گرم
  • موز : ۲ عدد
  • خامه فرم گرفته و کرم پاتی‌سیر: به میزان لازم

روش تهیه:

1. ابتدا خمیر هزارلا را به شکل چهارگوش باز کرده و اطراف آن را صاف و منظم می‌بریم و خمیر را به قطعات 7 در 7 سانتی‌متر تقسیم می‌کنیم.

2. روی خمیرها را با یک چنگال یا وسیله مخصوص پر از حفره کرده سینی‌ها را روی پنجره وسط فر که از قبل با دمای 180 درجه سانتی‌گراد گرم کرده‌ایم قرار می دهیم و نان‌ها را می‌پزیم.

3. پس از سپری شدن این زمان و سرد شدن کامل نان‌ها آنها را از وسط برش می‌زنیم. مخلوط خامه فرم گرفته و کرم پاتی‌سیر را روی بیسکویت زیری گذاشته چند برش موز روی آن می‌گذاریم و بیسکویت دوم را روی آن قرار می‌دهیم و روی آن را با گل مارسیپانی،گل طبیعی یا پودر شکر تزیین می‌کنیم.
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با 15 سال گارانتی 10/5 ميليون تومان

>> ویزیت و مشاوره رایگان <<
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج