ناپلئون موز
این خمیر کار همه را راحت کرده است!
از وقتی خمیر هزارلا مد شده، کار خیلی از شیرینی پزها را راحت کرده است. خمیر را داخل فر می پزند و بعد لا به لای آن را با خامه پٌر می کنند. کافیست کمی سلیقه به خرج دهند و روی آن را تزیین کنند. این می شود یک شیرینی درست و حسابی!
مواد لازم:
- خمیر هزارلا: ۵۰۰ گرم
- موز : ۲ عدد
- خامه فرم گرفته و کرم پاتیسیر: به میزان لازم
روش تهیه:
1. ابتدا خمیر هزارلا را به شکل چهارگوش باز کرده و اطراف آن را صاف و منظم میبریم و خمیر را به قطعات 7 در 7 سانتیمتر تقسیم میکنیم.
2. روی خمیرها را با یک چنگال یا وسیله مخصوص پر از حفره کرده سینیها را روی پنجره وسط فر که از قبل با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کردهایم قرار می دهیم و نانها را میپزیم.
3. پس از سپری شدن این زمان و سرد شدن کامل نانها آنها را از وسط برش میزنیم. مخلوط خامه فرم گرفته و کرم پاتیسیر را روی بیسکویت زیری گذاشته چند برش موز روی آن میگذاریم و بیسکویت دوم را روی آن قرار میدهیم و روی آن را با گل مارسیپانی،گل طبیعی یا پودر شکر تزیین میکنیم.
ارسال نظر