سفر به ترکیه با «گوزلمه تخم مرغ و پنیر»
ترکیهای ها در خیلی از غذاهایشان از پنیر استفاده می کنند. در این مطلب طرز تهیه یک نوع غذای ترکیهای با پنیر را به شما آموزش می دهیم. شما می توانید از هر نوع پنیری که دوست دارید در این نوع غذا استفاده کنید.
مواد اولیه:
- خمیر یوفکا ۴ عدد
- پنیر پیتزای رنده شده ۱ لیوان
- پنیر مازرلا ۱ لیوان
مواد داخلی:
- تخم مرغ ۴ عدد
- شیر نصف لیوان
- روغن مایع نصف لیوان
طرز تهیه:
مقدار مواد لازم به تعداد نفرات خودتان بستگی دارد و از پنیری که دوست دارید می توانید استفاده کنید ابتدا در یک کاسه تخم مرغ ها را می ریزیم سپس نمک و روغن مایع اضافه میکنیم خوب هم میزنیم تابه را در حرارت گذاشته در روی سطح کار یکی ازیوفکاها را باز کرده و به مقدار دلخواه وسطش پنیر میگذاریم و مثل بقچه می بندیم روی یوفکا با دقت مخلوط تخم مرغ را می ریزیم در حرارت متوسط دو طرفش را هم سرخ میکنیم وقتی پخت روی کاغذ روغن گیر قرا رمیدهیم وقتی ولرم شد برش میزنیم بقیه یوفکا ها را هم به همین شکل درست میکنیم.
ارسال نظر