کیک های رنگین كمانی بهارى و خوشمزه
كره و شكر را با همزن برقی بزنید تا سبك و پفكی شوند، تخممرغها را دانه به دانه به مخلوط كره افزوده و پس از اضافهكردن هر تخممرغ مواد را هم بزنید تا كاملا یكدست شوند....
برترین ها:
مواد لازم برای ۴ نفر:
- كره: ۱۲۵ گرم
- شكر دانهریز: ۲۰۰ گرم
- تخممرغ: ۲عدد
- وانیل: یكدوم قاشق چایخوری
- آرد: ۲۲۰ گرم
- بكینگپودر: یك قاشق چایخوری
- شیر: ۱۲۵ میلیلیتر
- روغن مایع: ۲ قاشق سوپخوری
- رنگ خوراكی: به میزان لازم
روش تهیه:
۱- ابتدا فر را با حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم كنید، داخل قالبهای مافین را كاغذ مخصوص قرار دهید، آنها را كنار بگذارید.
۲- كره و شكر را با همزن برقی بزنید تا سبك و پفكی شوند، تخممرغها را دانه به دانه به مخلوط كره افزوده و پس از اضافهكردن هر تخممرغ مواد را هم بزنید تا كاملا یكدست شوند.
۳- وانیل، آرد و بكینگپودر را الك كرده و طی چند مرحله با مخلوط شیر و روغن مایع به صورت متناوب به مخلوط كره و شكر اضافه كنید. بهآرامی هم بزنید تا مواد یكدست شوند.
۴- حالا خمیرها را داخل چند كاسه مختلف بریزید و به هریك رنگ دلخواه را اضافه كنید.
۵- داخل قالبها از هررنگ به دلخواه به ترتیب بریزید و صاف كنید و دوباره خمیر رنگ بعدی را بیفزایید.
۶- دوسوم از قالبها را پر كنید و داخل فر به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه یا تا زمانی كه پخت انجام شود، قرار دهید تا بپزد، سپس مافینها را از فر بیرون آورده آنها را به صفحه توری منتقل كنید تا كاملا خنك شود. حالا اثر هنری شما آماده است.
نكته
۱: كره و تخممرغ به دمای محیط رسیده باشند.
۲: اگر از كاپ كیكهایی با ارتفاع بلندتر استفاده كردید، مدت پخت را بیشتر كنید.
ارسال نظر