كرم هلو (رژیمى)
هنگامی كه شیر ولرم شد، شكر را به آن اضافه كنید تا حل شود و شیر به جوش آید....
برترین ها:
مواد لازم:
- آرد برنج: ۳ قاشق سوپخوری
- آرد نشاسته ذرت: یك قاشق سوپخوری
- شیر كمچرب: ۲پیمانه
- شكر رژیمی: یكدوم پیمانه
- گلاب: ۲ قاشق سوپخوری
- كنسرو هلو: یك عدد
- كره كمچرب: ۲۰ گرم
روش تهیه:
1 - آردبرنج، آرد نشاسته و شیر را با هم مخلوط كنید و روی حرارت ملایم قرار دهید و مرتب هم بزنید.
2- هنگامی كه شیر ولرم شد، شكر را به آن اضافه كنید تا حل شود و شیر به جوش آید.
3- گلاب را به آن اضافه كرده تا غلیظ شود، سپس از روی حرارت بردارید و كره را به آن اضافه كنید.
4- كرم را كنار گذاشته تا خنك شود. هلوها را داخل غذاساز ریخته تا پوره شود و بعد به كرم خنك شده اضافه كنید.
5- كرم آماده را داخل لیوانهای زیبایی ریخته روی آن را پوشانده و داخل یخچال قرار دهید و در زمان سرو چند پر هلو روی كرم قرار دهید تا زیباتر شود.
نكته:
درصورت استفاده از هلوی تازه از 4 تا 5 عدد هلو میتوانید استفاده كنید.
پ
نظر کاربران
T