سوپ تــرش و تنـد توفـو
این سوپ سرشار از تركیباتی است كه با عفونت مبارزه میكنند. رب فلفل هم بهدلیل تند بودن باعث تحریك جوانههای چشایی زبان میشود و به همین دلیل این غذا اشتهاآور خوبی است.
برترین ها: این سوپ سرشار از تركیباتی است كه با عفونت مبارزه میكنند. رب فلفل هم بهدلیل تند بودن باعث تحریك جوانههای چشایی زبان میشود و به همین دلیل این غذا اشتهاآور خوبی است.
مواد لازم برای ۴ تا ۶ نفر:
عصاره مرغ یا سبزیها: ۴ پیمانه
زنجبیل تازه پوست كنده و له شده:یک قاشق مرباخوری
سیر له شده: یك عدد
سركه برنج: 3 قاشق غذاخوری
رب چیلی (فلفل قرمز):۲ قاشق غذاخوری
سویا سس: یك قاشق غذاخوری
هویج بزرگ پوست كنده و خلالیشده: یك عدد
قارچ دكمهای خرد شده: 5 عدد
پنیر توفو خردشده: یك پیمانه
نخود فرنگی تازه پخته شده: یك پیمانه
كازو ارگانیك: یك قاشق غذاخوری
پیازچه (فقط قسمت سبز) خرد شده: 4 عدد
روغن كنجد به میزان دلخواه
برگ نخود یا جوانه هر گیاه دیگری (ماش، گندم و...)
روش تهیه:
كازو یك نوع ریشه است كه بعد از خشك شدن مثل سنگ نمك می شود و برای غلیظ كردن سوپ به كار میرود.عصاره را در قابلمه بزرگی گرم كنید. ۲ قاشق غذاخوری زنجبیل له شده، سیر، سركه، رب فلفل، سویاسس، هویج و قارچ را اضافه كنید. بعد از اینكه شروع به جوشیدن كرد، حرارت را كم كنید و ۵ دقیقه هم بزنید تا مزهها مخلوط شوند. پنیر توفو و نخودفرنگی را اضافه كنید تا قل بزند.
برای غلیظ كردن، كازو را در یك قاشق غذاخوری آب سرد بیندازید و هم بزنید تا حل شود و به سوپ اضافه كنید و به آرامی هم بزنید تا غلیظ شود. پیازچهها و كمی روغن كنجد اضافه و با جوانه یا برگ نخود سرو كنید.
هر وعده این سوپ شامل موارد زیر است:
۱۳۵ كیلوكالری
10 گرم پروتئین
۴ گرم چربی (یك گرم چربی اشباع، صفرگرم چربی ترانس)
15 گرم كربوهیدرات
۲ گرم فیبر
638 میلیگرم سدیم
نظر کاربران
منظور از کازو بادام زمینیه؟!!!! در ضمن توفو و سرکه برنج را میشه بگید از کجا در ایران تهیه کنیم؟ ممنون.