رولت شكلاتى همراه توتفرنگى
مواد شكلاتی را به زردهها بیفزایید و هم بزنید و در ادامه آرد و پودر كاكائو را اضافه كنید...
برترین ها:
مواد لازم:
- تخممرغ: 4 عدد
- آرد: 3 قاشق سوپخوری
- پودر كاكائو: یك قاشق سوپخوری
- وانیل: یكهشتم قاشق چایخوری
- شیر: یكچهارم پیمانه
- شكلات خردشده: 180 گرم
- شكر: 100 گرم
- پودر نارگیل: 200 گرم
- توتفرنگی: 350 گرم
روش تهیه:
1 - شكلات خرد شده را همراه شیر و روی حرارت ملایم قرار دهید تا مواد ذوبشده صاف و یكدست شود.
۲- سپس از روی حرارت بردارید تا كمی خنك شود. تخممرغها را همراه شكر و وانیل خوب بزنید تا حجمشان دوبرابر شده و به رنگ روشن درآید.
۳- مواد شكلاتی را به زردهها بیفزایید و هم بزنید و در ادامه آرد و پودر كاكائو را اضافه كنید.
۴- تركیب به دست آمده را روی سینی ۳۰×۲۰ سانتیمتری كه كاغذ روغنی در آن پهن كرده و مقداری پودر نارگیل روی آن پاشیدهاید بریزید و صاف كنید.
۵- مواد را داخل فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد به مدت ۱۰ دقیقه قرار دهید.
۶- پس از اینكه از فر خارج كردید یك سینی دیگر را روی رولت پخته قرار دهید تا در همان حال خنك شود.
۷- مواد را از سینی فر خارج كنید و روی كاغذ روغنی اضافی كه كنار دستتان گذاشتهاید برگردانید.
۸- كاغذ روغنی پشت رولت پخته شده را كنده و كنار بگذارید.
۹- روی رولت را پودر نارگیل بپاشید سپس با خامه فرم گرفته و توتفرنگیهای خرد شده آن را پوشش دهید. رولت را رول كرده كاغذ روغنی را دورش بپیچید و در یخچال به مدت یك ساعت قرار دهید. رولت را داخل ظرف مورد نظر قرار داده با پودر كاكائو، خامه و توتفرنگی تزیین كنید.
ارسال نظر