۲۸۰۴۲۲
۵۰۱۲
۵۰۱۲
پ

تا حالا پنکیک لبو عسلی خورده‌اید؟

برای صبحانه روز جمعه شما پیشنهاد من‌درآوردی جالبی داریم. تا حالا پنکیک لبو عسلی خورده‌اید؟ پنکیکی با رنگ و روی زیبا که صبح دلپذیری برای شما می‌سازد.

مجله آشپزی مثبت - عاطفه حدودی: برای صبحانه روز جمعه شما پیشنهاد من‌درآوردی جالبی داریم. تا حالا پنکیک لبو عسلی خورده‌اید؟ پنکیکی با رنگ و روی زیبا که صبح دلپذیری برای شما می‌سازد.

تا حالا پنکیک لبو عسلی خورده‌اید؟

مواد لازم:

  • ۱ پیمانه آرد
  • ۲ ق س عسل
  • ۱/۲ پیمانه شیر
  • ۱ عدد تخم‌مرغ
  • ۳ عدد لبوی کوچک
  • ۱ ق چ بیکینگ‌پودر

طرز تهیه:

1. همه مواد را با هم مخلوط کنید؛ به‌این‌ترتیب که اول آرد، بیکینگ پودر،شیر و تخم‌مرغ​ را هم زده در یک کاسه بریزید و مخلوط کنید. بعد عسل و لبوی رنده شده یا پوره شده را اضافه کرده و به هم زدن ادامه دهید. وقتی مایه پنکیک آماده شد، به مدت 5 دقیقه بگذارید در یک ظرف شیشه‌ای استراحت کند.

2. حالا تابه‌ای را کمی چرب کنید و به‌اندازه‌ای که می‌خواهید از مایه درون تابه بریزد. وقتی مایه پنکیک حباب زد آن را برگردانید تا طرف دیگر آن هم حرارت ببیند و حباب بزند. وقتی دو طرف پنکیک خوب پف کرد آن را از روی حرارت بردارید و سرو کنید.
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با 15 سال گارانتی 10/5 ميليون تومان

>> ویزیت و مشاوره رایگان <<
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج