۲۸۰۴۱۷
۶ نظر
۵۰۶۷
۶ نظر
۵۰۶۷
پ

این غذا ویژه آقایان است!

آخ که تو این هوا چقدر سیرابی می چسبه!

می دونی تو این هوا چی می چسبه؟ آخ گل گفتی داداش. سیراب شیردون بپزی، بعدش واسه عصرونه با عیال و بچه ها بشینی و یه دل سیر سیرابی بخوری.هوا هم که سرد، آخ چه شود.

مجله آشپزی مثبت: می دونی تو این هوا چی می چسبه؟ آخ گل گفتی داداش. سیراب شیردون بپزی، بعدش واسه عصرونه با عیال و بچه ها بشینی و یه دل سیر سیرابی بخوری.هوا هم که سرد، آخ چه شود. سیرابی رو هم می تونی عصر بخوری و هم صبح. پس از حالا واسه صبح روز جمعه برنامه بریز تا اهل خونه رو شگفت‌زده کنی. بریم واسه سیرابی پزی.

آخ که تو این هوا چقدر سیرابی می چسبه!

مواد لازم

  • ۱ دست سیراب و شیردان گوسفند
  • ۱۰ عدد آلوبخارا
  • ۱ عدد پیاز
  • ۳ حبه سیر
  • به میزان لازم دارچین ، فلفل سیاه و زردچوبه
  • به میزان لازم آب نارنج یا آب لیمو

طرز تهیه:

1. اول‌ازهمه باید سیرابی رو تمیز کنی تا واسه پخت آماده باشه. می دونم می شه سیرابی تمیز شده و بهداشتی از مغازه خرید، اما باید دوباره تمیزش کنی. کاری هم نداره ها. یه قابلمه آب بذار تا جوش بیاد. بعد سیرابی ها رو بریز توش. یه قل که خورد، آبشو خالی کن و با چاقوی تیز روی سیرابی رو تمیز کن تا هیچ پرزی روش نمونه. وگرنه موقع خوردن سیرابی زن و بچه ات قیافشون تغییر می کنه.

2. ‌ بعدازاینکه سیرابی ها رو تمیز کردی، با قیچی ببرشون. مربع های 5 در 5.

3. حالا باید پیاز رو نگینی خورد کنی و با کمی روغن تفت بدی.تفت داداش گلما. نسوزونی زغال سنگ تحویل بدی.

4. ‌سیرها رو هم ریز خرد کن و بریز روی پیاز و تفتش بده. فقط باید یه کم بوش در بیاد. نباید سرخ بشه و بسوزه ها.

5. ‌بعدازاینکه پیاز و سیر طلایی شد، آلوبخاراها رو که از قبل خیس کردی بریز روی پیازها و تفتشون بده.

6.‌ حالا سیرابی های خرد شده رو هم اضافه کن و با زردچوبه و دارچین تفت بده. حواست باشه زیر گاز رو کم کنی داداش من. زردچوبه ، دارچین و فلفل سیاه روی حرارت بمونن می سوزن و سیرابیت یک بوی بدی می گیره که نگو. بعدش که روی حرارت سیرابی ها رو تفت دادی، باید چهارتا لیوان آب ولرم بریزی رو اونا و بذاری روی حرارت ملایم دو سه ساعتی واسه خودش قل بخوره و بپزه. بعد از سه ساعت هم یه کوچولو نمک بریز و با آب لیمو یا آب نارنج نوش جان کنید.
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با 15 سال گارانتی 10/5 ميليون تومان

>> ویزیت و مشاوره رایگان <<
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • بدون نام

    اصلا قبول ندارم که مال اقایان هست من خفن میخورم هرموقع که باشه الان هواسرده خیلی عالی هست این غذاها رو فقط باید زمستان خورد هنوزسه ماه مونده دوستان بفرمایید بسم اله

  • بدون نام

    آلو بخارا توی سیرابی ؟!!!بحق چیزهای ندیده و نشنیده

  • ندا

    سیرابی اصلا نیاز به آلو بخارا نداره پیاز رو باید سرخ کنیم خوب که طلایی شد سیرابی رو اضافه کرده نمک میزنیم زیرش کم میکنیم دو تا لیمو عمانی هم پوست میگیریم میریزیم روش میزاریم با حرارت ملایم آبش خشک بشه بعدش فلفل سیاه و زردچوبه میزنیم فلفلش باید بیشتر باشه و خوب هم میزنیم یکم آبجوش اضافه میکنیم میزاریم تا نرم بشه این دستور امتحان شده هستش و خیلی هم خوشمزه میشه به همین راحتی به همین خوشمزگی

  • لورا

    نمیدونم دستور آشپزی از کجا صادر و درج شده، سیرابی اجدادا با سیر پخته و با آبلیمو سرو میشه و نیاز به هیچ چیز دیگری نیست

  • بدون نام

    سیرابی با کشک و پیاز و نعنا داغ امتحان کنید دیگه از خوردنش سیر نمیشید

    پاسخ ها

    • بدون نام

      آخ اين محشره.........من با اين دستور كه مامان گلم درست كرد سيرابي خور شدم

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج