تارت پنیر و گوجه، تامین کنندهی کلسیم کودکان!
یکی از عصرانه های سالم و خوشمزه در فرهنگ ما ایرانی ها نان و پنیر و خیار و گوجه است ولی خیلی از بچه ها به این ترکیب آن هم با این شکل و شمایل سنتی هیچ تمایلی نشان نمی دهند.
مواد لازم خمیر پستو
- ۲ /۱ ۱ پیمانه نعنای خرد شده
- ۴ /۱ پیمانه بادام
- ۲ حبه سیر رنده شده
- ۳ ق س روغنزیتون
- ۲ /۱ پیمانه پنیر پارمسان
مواد لازم خمیر تارت
- 1 پیمانه آرد
- 2 /1 پیمانه بلغور گندم
- 85 گرم کره
- 4 /1 ق چ نمک
- 2 ق س آب سرد
- مواد لازم داخل تارت
- 1 پیمانه پنیر فتا
- 2 پیمانه گوجهفرنگی
- 2 ق س روغنزیتون
- به میزان لازم نمک و فلفل
طرز تهیه:
۱. برای تهیه خمیرتارت آرد، بلغور گندم و نمک را داخل ظرف غذا ساز بریزید و دستگاه را روشن کنید، سپس کره خرد شده را اضافه کرده و صبر کنید تا مواد شبیه خرده نان شود. حالا آب را اضافه کرده و دوباره دستگاه را روشن کنید تا خمیر آماده شود. خمیر را کمی ورز دهید.
۲. کف ۲ عدد قالب تارت را با کاغذ روغنی بپوشانید. خمیر را دو قسمت کرده و داخل قالبها باز کنید تا کف و دیوارهها را بپوشاند. قالبها را با کاغذ آلومینیومی بپوشانید و آنها را به مدت ۱۵ دقیقه داخل فر که از قبل با دمای ۱۸۰ درجه کرم شده قرار دهید. بعدازاین زمان فویل را بردارید و قالبها را ۱۰ دقیقه دیگر داخل فر قرار دهید تا کمی طلایی شوند، سپس آنها را از فر درآورده و صبر کنید تا خنک شوند.
۳. برای تهیه خمیر پستو، ابتدا بادام را داخل ظرف غذا ساز بریزید تا خرد و ریز شود، سپس بقیه مواد را بریزید و صبر کنید تا مواد با هم مخلوط شده و خمیر یکدستی حاصل شود. خمیر را داخل قالبها روی لایه پایینی بریزید و پخش کنید.
۴. گوجهفرنگیها را خرد کنید. پنیر فتا را روی خمیر پستو بریزید و پخش کنید، سپس حلقههای گوجهفرنگی را روی مواد بچینید. مقداری نمک و فلفل هم بریزید. در انتها روغنزیتون را روی مواد بریزید و برای فرزندتان سرو کنید.
ارسال نظر