خوراک نخود و قارچ
گیاهخواران، نخود را فراموش نکنید!
اگر قرار باشد بین حبوبات یکی از پرخاصیت ترین آن ها را نام ببریم حتما نخود در صدر این لیست قرار دارد ولی اغلب ما متاسفانه به جز آش رشته و آبگوشت از نخود در غذای دیگری استفاده نمی کنیم.
مواد لازم برای ۴ نفر
- ۳ پیمانه نخود پخته
- ۴ پیمانه قارچ ورقهای خردشده
- ۲ ق س روغنزیتون
- ۱ ق چ زیره سبز
- ۱ ق چ زردچوبه
- ۲ /۱ ق چ فلفل تند
- ۲ حبه سیر رنده شده
- ۱ عدد پیاز خردشده
- ۴ /۱ ق چ فلفل هندی
- ۱ ق س رب گوجهفرنگی
- به میزان لازم نمک
- مقداری جعفری یا گشنیز تازه برای تزیین
طرز تهیه:
1. تابه مناسب را روی حرارت قرار داده و کمی روغن زیتون در آن بریزید، سپس زیره،زردچوبه و فلفل تند را داخل آن به مدت 30 ثانیه تفت دهید. حالا سیر را اضافه کرده و آن را هم به مدت 30 ثانیه تفت دهید تا نرم شده و رنگش کمی عوض شود. در این زمان پیاز را اضافه کنید و آنها را هم به مدت 1 تا 2 دقیقه دیگر تفت دهید.
2. در این زمان باید نخود و سپس قارچ را به مواد اضافه کنید و آنها را خوب با مواد دیگر به مدت 15 دقیقه تفت دهید تا آب قارچ بیرون بیاید. حال رب گوجهفرنگی را هم اضافه کنید و خوب مواد را باهم مخلوطکنید. کمی هم نمک به مواد اضافه کنید و صبر کنید تا خوراک خوب جا بیفتد.
3. خوراک را در ظرف مورد نظرتان بریزید، آن را با مقداری گشنیز یا جعفری خردشده تزیین کرده و همراه با نان یا برنج سرو کنید.
یه جور دیگه
اگر دوست دارید خوراک ترش مزه شود، یک قاشق آب لیمو اضافه کنید.
ارسال نظر