طرز تهیه کیک گوشت بدون نیاز فر
طرز تهیه یک نوع کیک را به شما آموزش می دهیم که با مواد گوشتی پر شده است. این کیک نیازی به فر ندارد و خیلی خوشمزه است.
مواد اولیه:
- زعفران سائیده شده به میزان لازم
- نمک ۱ ق م
- بیکینگ پودر ۲ ق م
- زردچوبه به میزان لازم
- فلفل به میزان نیاز
- روغن مایع ۱/۲ پیمانه
- آرد ۲ و ۱/۲ پیمانه
- ماست ۱ پیمانه
- سس کچاپ برای سرو
- تخم مرغ ۴عدد
- کنجد (به دلخواه) به میزان لازم
طرز تهیه:
ابتدا تخم مرغها را کاملا مخلوط میکنیم بعد روغن رو اضافی میکنیم کامل هم میزینم بعد ماستو میریزیم و هم میزنیم بعد مواد خشک رو (آرد نمک بیکینگ پودرفلفل زردچوبه زعفران ساییده شده)که قبلا 3 بار الک کردیم آروم آروم و در 3 مرحله به مایع کیک اضافه میکنیم و دورانی هم میزنیم تا خوب مخلوط بشن.
بعد ته قابلمه نسوز (یا ماهیتابه با هر کدوم که راحتترین برای پختن و برگردوندن.فقط اگه از تابه استفاده میکنین ارتفاعش خوب باشه که مواد به دمکنی نچسبه.من خودم توی قابلمه درست کردم و طرف دیگشو توی تابه برگردوندم اینطوری راحت میشه برام) رو چرب کردم نصف مایع کیک رو ریختم بعد روش مواد میانی رو میریزیم و بعد نصف باقیمانده ی مواد کیک رو میریزیم .میزاریم روی شعله کم گاز با شعله پخش کن.در قابلمه رو با دمکنی روش میزاریم اجازه میدیم بپزه.
من برای داخل کیکم از گوشت چرخکرده با فلفل دلمه ای خرد شده و سیب زمینی نگینی خرد شده و سرخ شده به همراه ۲ دونه خیار شور خرد شده و هویج نگینی خرد شده با نخود فرنگی استفاده کردم (همشو قبلا سرخ کرده و اماده کرده بودم)با رب و نمک و ادویه ها ی مورد علاقم
نکته:
میتونید قبل از ریختن مایع کیک ته قابلمه کنجد بپاشین همچنین روش.عالی میشه.
میتونید برای داخل کیک از هر موادی که دوس دارین استفاده کنین.
توصیه میکنم حتما درست کنید چون خیلی خوشمزه هست.
نظر کاربران
من دیشب پختم طبق همین دستور.عالی شد و خیلی خوشمزه.ممنون از شما.
سلام، وقت بخیر، منظور از پیمانه همون لیوان دسته دار فرانسوی میشه؟ پیمانه =لیوان؟