۲۸۰۰۳۰
۵۰۰۸
۵۰۰۸
پ

وقتی مهمان دماوندی‌ها هستید، خورش کدوحلوایی بخورید

دماوندی‌ها با کدو تنبل خورش خوشمزه‌ای درست می‌کنند که طرفداران زیادی دارد. اگر شما در خانه‌تان کدوتنبل دارید اما نمی‌دانید با آن چه‌کار کنید حتما این خورش سنتی را بپزید. به امتحانش می‌ارزد.

مجله آشپزی مثبت - آزاده رستم پور: حالا که فصل کدو حلوایی است بهتر است از این کدوی بی‌نظیر و خوشمزه غذاهای مختلف و متنوعی درست کنید. دماوندی‌ها با کدو تنبل خورش خوشمزه‌ای درست می‌کنند که طرفداران زیادی دارد. اگر شما در خانه‌تان کدوتنبل دارید اما نمی‌دانید با آن چه‌کار کنید حتما این خورش سنتی را بپزید. به امتحانش می‌ارزد.

وقتی مهمان دماوندی‌ها هستید، خورش کدوحلوایی بخورید

مواد لازم برای ۴ نفر

  • ۳۰۰ گرم کدوحلوایی
  • ۲۰۰ گرم گوشت گوسفند
  • ۱ عدد پیاز
  • ۳ حبه سیر
  • ۱ ق س زعفران دم کرده
  • ۱ ق س برگ‌بو خرد شده
  • به میزان لازم نمک و فلفل و زردچوبه

طرز تهیه:

1. پیاز را نگینی خرد کنید و تفت دهید.

2. سیر را هم نگینی خرد کنید و با پیاز کمی تفت دهید تا فقط رنگش تغییر کند. حالا گوشت خرد شده را اضافه کنید و با برگ‌بو، زردچوبه و دو لیوان آب بگذارید بپزد.

3. وقتی گوشت پخت، کدو را که به‌اندازه مکعب‌های پنج سانتی برش داده‌اید به گوشت اضافه کنید و بگذارید با همان آب گوشت یک ساعت بپزد. زعفران دم شده ، نمک و فلفل را هم اضافه کنید.
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با 15 سال گارانتی 10/5 ميليون تومان

>> ویزیت و مشاوره رایگان <<
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج