۲۸۰۰۲۰
۲ نظر
۵۰۲۶
۲ نظر
۵۰۲۶
پ

کتلت بیجاری ها یه چیز دیگه است!

کتلت همه‌جوره‌اش خوشمزه است اما کتلت بیجاری خیلی خاص است. این کتلت سنتی مردم بیجار از مخلوط دو گوشت درست می‌شود: گوشت گوسفند لخم و گوشت گوساله چرخ شده.

مجله آشپزی مثبت - سودابه نصرتی: کتلت همه‌جوره‌اش خوشمزه است اما کتلت بیجاری خیلی خاص است. این کتلت سنتی مردم بیجار از مخلوط دو گوشت درست می‌شود: گوشت گوسفند لخم و گوشت گوساله چرخ شده. این کتلت با طعم و مزه جدیدی که دارد می تواند یک شام ویژه برای کتلت دوستان باشد.

کتلت بیجاری ها یه چیز دیگه است!

مواد لازم برای ۴ نفر

  • ۲۰۰ گرم گوشت گوسفند
  • ۱۰۰ گرم گوشت چرخ‌کرده
  • ۱ عدد پیاز
  • ۲ عدد سیب‌زمینی
  • ۲ عدد تخم‌مرغ
  • به میزان لازم نمک و زردچوبه

طرز تهیه:

1. گوشت گوسفند را با نصف پیاز بگذارید بپزد.

2. وقتی گوشت گوسفند پخت، آن را خوب بکوبید و در ظرفی بریزید.

3. حالا گوشت چرخ‌کرده را اضافه کنید.

4. نصف پیاز باقیمانده را رنده کنید و با سيب​زميني رنده شده روی گوشت‌ها بریزید.

5. تخم‌مرغ ها، نمک و زردچوبه را هم اضافه کنید و خوب هم بزنید.

6. حالا از مواد به‌اندازه یک گردو بردارید و آن را کف دستتان شکل دهید، سپس در روغن با حرارت ملایم سرخ کنید.

نکته

اگر گوشت گوسفند دوست ندارید می توانید به جای گوشت لخم گوسفند از گوشت گوساله استفاده نمایید.
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با 15 سال گارانتی 10/5 ميليون تومان

>> ویزیت و مشاوره رایگان <<
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • سیدحسن

    درود بر این خانم بیجاری

  • پمپ وکیوم کیان پارس

    خیلی خوشگله ها

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج