کتلت بیجاری ها یه چیز دیگه است!
کتلت همهجورهاش خوشمزه است اما کتلت بیجاری خیلی خاص است. این کتلت سنتی مردم بیجار از مخلوط دو گوشت درست میشود: گوشت گوسفند لخم و گوشت گوساله چرخ شده.
مواد لازم برای ۴ نفر
- ۲۰۰ گرم گوشت گوسفند
- ۱۰۰ گرم گوشت چرخکرده
- ۱ عدد پیاز
- ۲ عدد سیبزمینی
- ۲ عدد تخممرغ
- به میزان لازم نمک و زردچوبه
طرز تهیه:
1. گوشت گوسفند را با نصف پیاز بگذارید بپزد.
2. وقتی گوشت گوسفند پخت، آن را خوب بکوبید و در ظرفی بریزید.
3. حالا گوشت چرخکرده را اضافه کنید.
4. نصف پیاز باقیمانده را رنده کنید و با سيبزميني رنده شده روی گوشتها بریزید.
5. تخممرغ ها، نمک و زردچوبه را هم اضافه کنید و خوب هم بزنید.
6. حالا از مواد بهاندازه یک گردو بردارید و آن را کف دستتان شکل دهید، سپس در روغن با حرارت ملایم سرخ کنید.
نکته
اگر گوشت گوسفند دوست ندارید می توانید به جای گوشت لخم گوسفند از گوشت گوساله استفاده نمایید.
نظر کاربران
درود بر این خانم بیجاری
خیلی خوشگله ها