زیره جوش، طعم خاص زیره و زعفران
یک شام سبک و سنتی. شامی مخصوص کسانی که وقت زیادی برای آشپزی ندارند. این غذا مخلوطی از طعم های سنتی است. از یک طرف طعم خاص زیره و از طرف دیگر بوی خوش زعفران.
مواد لازم برای ۴ نفر
- 1 پیمانه آرد
- 2 /1 پیمانه شکر
- 3 عدد تخممرغ
- 1 ق س زیره
- 2 /1 پیمانه روغن یا کره محلی
- 1 ق س زعفران آب کرده
- 3 پیمانه آب
طرز تهیه:
1. ابتدا آرد و روغن را تفت دهید تا بوی خامی آرد گرفته شود و کمی رنگش تغییر کند.
2. حالا آب، شکر و زعفران را روی حرارت بگذارید تا شکر حل شود.
3. وقتی شکر حل شد، موادتان را به آرد اضافه کنید و خوب هم بزنید.
4. در پایان زیره و تخممرغ ها را اضافه کنید. البته تخممرغ را از قبل در ظرفی هم بزنید و بعد به موادتان اضافه کنید.
نکته
این شام سبک را میتوانید همراه با نان بخورید یا نان را در آن ترید کنید.
ارسال نظر