۲۷۹۸
۱ نظر
۵۰۵۵
۱ نظر
۵۰۵۵
پ

سینه مرغ سوخاری

اول درون ظرفی تخم‌مرغ‌ها را همراه با آرد، نمک، فلفل و سیر مخلوط می‌کنیم، سپس آرد سوخاری را به این مخلوط اضافه می‌کنیم و...

برترین مجله اینترنتی ایران


  • زمان آماده‌سازی: 5 دقیقه
  • زمان پخت: 35 دقیقه
  • مقدار: 1-2 نفر


مواد لازم :

  • آرد سفید: ۲ پیمانه
  • آرد سوخاری: ۳ پیمانه
  • روغن زیتون: ۴ قاشق سوپ‌خوری
  • نمک، فلفل، آویشن و پودر سیر: به مقدار لازم


  • آماده‌سازی: اول درون ظرفی تخم‌مرغ‌ها را همراه با آرد، نمک، فلفل و سیر مخلوط می‌کنیم، سپس آرد سوخاری را به این مخلوط اضافه می‌کنیم و بعد سینه مرغ را که از قبل ریش‌ریش کردیم، داخل آرد سوخاری می‌ریزیم، بعد مرغ را در می‌آوریم.
  • روی گاز: مرغ‌ها را در روغن زیتون بی‌بو سرخ کرده و با سبزیجات مانند کدو و هویج تزئین می‌کنیم.
  • فوت آشپزی: داخل آب یخ می‌گذاریم. (این کار باعث می‌شود که پودر سوخاری حالت پولکی شود و بیشتر به مرغ بچسبد و ریش‌ریش کردن مرغ باعث می‌شود که آرد سوخاری به یک شکل قشنگ‌تری به مرغ بچسبد).
  • نکته سلامتی: کدو: سرشار از ویتامین A است، ویتامین A در بینایی، رشد و نمو و سیستم ایمنی بدن موثر است. همچنین در درمان چاقی و کاهش قند خون نیز تاثیر بسزایی دارد.
شما این غذاهای خوشمزه را می‌توانید در رستوران «نوش جان» که فضای دلنشینی دارد میل کنید.
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

ایمپلنت اقساطی دندان با ضمانت مادام العمر

برای مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • زهره

    جالب بود

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج