سینه مرغ سوخاری
اول درون ظرفی تخممرغها را همراه با آرد، نمک، فلفل و سیر مخلوط میکنیم، سپس آرد سوخاری را به این مخلوط اضافه میکنیم و...
- زمان آمادهسازی: 5 دقیقه
- زمان پخت: 35 دقیقه
- مقدار: 1-2 نفر
مواد لازم :
- آرد سفید: ۲ پیمانه
- آرد سوخاری: ۳ پیمانه
- روغن زیتون: ۴ قاشق سوپخوری
- نمک، فلفل، آویشن و پودر سیر: به مقدار لازم
- آمادهسازی: اول درون ظرفی تخممرغها را همراه با آرد، نمک، فلفل و سیر مخلوط میکنیم، سپس آرد سوخاری را به این مخلوط اضافه میکنیم و بعد سینه مرغ را که از قبل ریشریش کردیم، داخل آرد سوخاری میریزیم، بعد مرغ را در میآوریم.
- روی گاز: مرغها را در روغن زیتون بیبو سرخ کرده و با سبزیجات مانند کدو و هویج تزئین میکنیم.
- فوت آشپزی: داخل آب یخ میگذاریم. (این کار باعث میشود که پودر سوخاری حالت پولکی شود و بیشتر به مرغ بچسبد و ریشریش کردن مرغ باعث میشود که آرد سوخاری به یک شکل قشنگتری به مرغ بچسبد).
- نکته سلامتی: کدو: سرشار از ویتامین A است، ویتامین A در بینایی، رشد و نمو و سیستم ایمنی بدن موثر است. همچنین در درمان چاقی و کاهش قند خون نیز تاثیر بسزایی دارد.
نظر کاربران
جالب بود