کوفته برنجیِ معروف را برای ناهار درست کنید
کوفته برنجی از انواع کوفته است که در استان ها و شهرهای مختلف به سبک و روش مخصوص خودشان طبخ می شود.
- ۱/۲ کیلوگرم گوشت چرخ شده
- ۱/۲ پیمانه لپه
- ۱ پیمانه برنج
- ۱/۲ کیلوگرم سبزی کوفته
- ۱ عدد تخم مرغ
- ۲ عدد پیاز
- ۲ قاشق سوپ خوری رب گوجه
- ۱۰۰ گرم زرشک
- ۱۰۰ گرم گردو
- به میزان لازم نمک و فلفل
- به میزان لازم روغن
- به میزان لازم زردچوبه
۱. برنج و لپه را نیم پز می کنیم.
۲. گوشت را با نمک و فلفل و زرچوبه حسابی ورز می دهیم تا کمی چسبندگی پیدا کند .سپس برنج و لپه و سبزی ساطوری شده را به آن اضافه می کنیم و با یک عدد تخم مرغ حسابی ورز می دهیم.
۳.پیاز داغ را آماده می کنیم . به اندازه یک نارنگی از مخلوط گوشت بر می داریم و در وسط آن پیاز داغ و زرشک و گردو می گذاریم . برای تک تک کوفته ها این کار را انجام می دهیم.
۴. رب را در کمی پیاز داغ تفت می دهیم و آهسته به آن ۴ لیوان آب اضافه می کنیم و می گذاریم تا جوش بیاید. کمی نمک و فلفل به آن اضافه می کنیم.
۵.وقتی آب در حال جوش بود کوفته ها را در آن می گذاریم. حدود ۱ ساعت زمان می برد تا آماده شود.
ارسال نظر