سس مخصوص پارمزان برای سالاد
امروز می خواهیم طرز تهیه سسی با پنیر پارمزان را به شما آموزش دهیم. می توانید این سس را تا دوهفته در کیسه های پلاستیکی زیپ دار نگهداری کنید. برای نمونه کم چرب آن می توانید از ماست کم چرب بجای خامه ترش استفاده کنید.
- ۱ لیوان شیر پرچرب
- ۱/۲ لیوان خامه ترش
- ۱/۴ لیوان سس مایونز 50 گرم
- 1 قاشق غذاخوری پنیر پارمزان رنده شده
- فلفل و نمک به میزان لازم
در یک کاسه متوسط شیر پرچرب و خامه ترش و مایونز را هم بزنید تا کاملاً ترکیب و یکدست شود.فلفل درشت و پارمزان را داخل آن بریزید و هم بزنید. در پایان به میزان لازم نمک و فلفل اضافه کنید.
ارسال نظر