ترشی لبوی یک هفته ای مخصوص زمستان
ترشی لبو از جمله ترشی های ساده است که به راحتی می توانید آن را درست کنید. این ترشی در عرض یک هفته آماده می شود.
- ۴ عدد چغندر
- ۱/۲ لیتر سرکه سفید
۱. چغندر ها را در قابلمه با ۴ لیوان آب بپزید . در قابلمه را برندارید تا رنگ لبو خوب و قرمز شود .۲ الی ۳ ساعت طول می کشد.
۲. پس از سرد شدن ، لبوها را به اندازه دلخواه برش بزنید .
۳. لبوها را داخل ظرف مورد نظرتان بریزید و روی آن تا جایی که کاملا روی لبوها گرفته شود ، سرکه بریزید .
۴. پس از یک هفته ترشی شما آماده است . آن را در جای خنک نگهداری کنید .
ارسال نظر