هرچه دلتان می خواهد در این «آجیل پلو» بریزید
شايد فكر كنيد براي پخت اين قاطي پلو بايد يك مقدار آجيل را با پلوي سفيد مخلوط كنيد ولي اين طور نيست. اين غذا به خاطر اينكه ترکیبي است از موادي با طعم و رنگ متفاوت، آجيل پلو نام گرفته است.
مواد لازم براي ۴ تا۶ نفر
- ۳ پیمانه برنج
- ۲ عدد سیبزمینی متوسط
- ۱ قوطی کنسرو نخودفرنگی
- ۱۰۰ گرم رشته پلویی
- ۴ ق س رب گوجهفرنگی
- ۴۰۰ گرم گوشت راسته
- ۱ عدد پیاز بزرگ
- ۱ ق س ادویه گوشت
- ۱ ق س پودر دارچین
- به میزان لازم نمک، فلفل و روغن
طرز تهیه:
1. ابتدا برنج را تقریبا از 3 ساعت قبل خیس کنید. پیاز را خرد کنید و در روغن تفت دهید. گوشت را ریز خرد کنید و به پیاز اضافه کنید. ادویه گوشت و دارچین را بیفزایید و کمی تفت دهید. يك لیوان آب داغ اضافه کنید و بگذارید به مدت حدود يك ساعت با حرارت ملایم بپزد تا گوشتها نرم و آب آن هم گرفته شود.
2. حالا باید ربگوجه را اضافه کنید و آن را همراه با گوشت کمی تفت دهید، سپس قابلمه را از روی حرارت بردارید.
3. سیبزمینیها را پوست بكنيد و به صورت نگینی خردکنید سپس داخل روغن داغ سرخ کنید. وقتی سیبزمینی سرخ شد، آن را همراه با نخودفرنگی که آب آن را گرفتهاید و نمك و فلفل به گوشت اضافه کرده و بعد آنها را باهم مخلوط کنید.به اين صورت مايه اين پلوی مخلوط آماده است.
4. در یک قابلمه مقداری آب بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید تا جوش بیاید، سپس برنج را داخل آن بریزید و صبر کنید تا کمی نرم شود. 5 دقیقه قبل از آبکش کردن برنج، رشته پلویی خرد شده را به برنج اضافه کنید، سپس آن را آبکشی کنید. تهدیگ دلخواهتان را داخل قابلمه قرار دهید. حالا برنج و مایه گوشت را لابهلای هم در قابلمه بریزید، سپس برنج را دم کنید.
5. بعدازآنکه برنج آماده شد، آن را در ظرف موردنظرتان بریزید و سرو کنید.
یه جور دیگه
- میتوانید برای خوشرنگ شدن برنج هنگام جوشیدن، به آب آن يك قاشق زردچوبه اضافه کنید.
- میتوانید بهجای کنسرو نخودفرنگی از نخودفرنگی تازه آبپز شده استفاده کنید.
ارسال نظر