۲۷۸۸۸۴
۲ نظر
۵۸۸۳
۲ نظر
۵۸۸۳
پ

با کال کباب شمالی، اشتهای مهمان ها را باز کنید

كال كباب یك غذای اشتها آور شمالی است كه از بادنجان، آب انار ترش، سبزى، سیر و مغز گردو درست می‌شود. كال كباب را با كته و ماهى شور سرو می‌كنند. بعضی‌ها هم از آن به جای ترشى در كنار سایر غذاها استفاده می‌كنند.

مجله آشپزی مثبت - مریم درودیان: كال كباب یك غذای اشتها آور شمالی است كه از بادنجان، آب انار ترش، سبزى، سیر و مغز گردو درست می‌شود. كال كباب را با كته و ماهى شور سرو می‌كنند. بعضی‌ها هم از آن به جای ترشى در كنار سایر غذاها استفاده می‌كنند.

با کال کباب شمالی، اشتهای مهمان ها را باز کنید

مواد لازم برای ۲ نفر

  • ۲ عدد بادمجان بزرگ
  • ۵ ق س گردوی آسیاب شده
  • ۱ ق چ سر پر گلپر
  • ۲ ق س رب انار ملس
  • ۴ ق س آب انار
  • ۲ جبه سیر رنده شده
  • به میزان لازم نمک و فلفل

طرز تهیه:

1. ابتدا بادمجان‌ها را روی حرارت ملایم بگذارید تا آهسته‌ آهسته کباب شود. بادمجان‌ها را مرتب برگردانید تا همه جای آنها کاملا کباب شود. وقتی تمام قسمت بادمجان‌ها کباب شد، آنها را داخل آب سرد قرار دهید، سپس آهسته‌آهسته با دست پوست شان را جدا کنید.

2. بادمجان‌های کبابی را داخل مخلوط‌کن یا ظرف غذا ساز بریزید. دستگاه را روشن کنید تا کاملا خرد و له شوند، سپس آن را داخل کاسه‌ای بریزید و کنار بگذارید.

3. اگر گردوی شما کمی طعم دارد، آن را داخل یک تابه خالی به مدت 2 الی 3 دقیقه تفت دهید. در یک‌کاسه مناسب بادمجان له‌شده را همراه با گردو بریزید و مخلوط‌کنید، سپس رب انار را همراه با آب انار اضافه کرده و دوباره هم بزنید تا مواد کاملا باهم مخلوط شوند.

4. حال باید گلپر، سیر رنده شده، نمک و فلفل را هم به مواد اضافه کرده و خوب باهم مخلوط‌کنید. ظرف را به مدت یک ساعت داخل یخچال قرار دهید تا مواد کاملا طعم دار شود.

5. بعد از زمان ذکرشده کاسه را از یخچال درآورید و آن را همراه با برنج یا نان سرو کنید.

یه جوردیگه

گیلانی‌ها این غذا را با برنج سرد هم سرو می‌کنند.
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با 15 سال گارانتی 10/5 ميليون تومان

>> ویزیت و مشاوره رایگان <<
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • لورا

    پس سبزی چی شد، مگه قرار نبود سبزی توش بریزید؟

  • فریماه

    یه مازندرانیشم من یاد بدم: پیاز رو تفت میدیم، فلفل و زردچوبه بهش میزنیم و رب. وقتی روغن رنگ رب گرفت گوشت چرخ کرده بهش اضافه میکنیم. وقتی از قرمزی گوشت از بین رفت ، سیر جدا سرخ شده رو اضافه میکنیم.به ازای هر نفر یه پیاله یا صد گرم دونه انار به خورشت اضافه میکنیم. کمی هم میزنیم ، کمی نمک اضافه کرده با کمی آب میزاریم بپزه. نیم ساعت جوش بخوره و غلیظ بشه کافیه. بادمجونهارو به ثورت ورقه ای سرخ میکنیم، ده دقیقه به خاموش کردن خورشت میچینمشون روی خورشت. این غذا با پلو سرو میشه.

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج