غذای نقرسی ها
کباب شیرین فنلاندیها با پلوی تند
فنلاندیها برای درست کردن کباب از یک شیوه متفاوت از ما ایرانیها استفاده میکنند. آنها کبابهایشان را کمی شیرین یا بهتر است بگوییم ترش و شیرین درست میکنند. طعمی که متفاوت ولی خوشمزه است.
مواد لازم برای ۴ نفر
- ۵۰۰ گرم گوشت چرخ کرده
- ۱ عدد پیاز متوسط
- ۱ حبه سیر
- ۲ ق س پونه خشک شده
- به میزان لازم زردچوبه، نمک و فلفل
- ۲ ق س عسل
- ۲ /۱ پیمانه سرکه سفید
- به تعداد لازم سیخ چوبی
مواد لازم برای برنج تند
- 2 پیمانه برنج
- 2 ق س زعفران آب کرده
- 2 ق س کره
- 1 ق س رب گوجهفرنگی
- 1 ق چ پودر فلفل قرمز
- به میزان لازم نمک
طرز تهیه:
۱. برنج را به مدت نیم ساعت در آب گرم خیس کنید، سپس داخل قابلمه ريخته، به اندازه یک بندانگشت آب روی برنج بریزید. قابلمه را روی حرارت قرار دهید.
۲. رب گوجهفرنگی، زعفران و مقداری نمک و فلفل داخل قابلمه بریزید و با برنج مخلوط کنید. کره را هم اضافه کرده ، صبر کنید تا آب برنج کشیده شود و برنج خوب دم بکشد.
۳. پیاز و سیر را در یک ظرف مناسب رنده کنید. گوشت را همراه پونه، نمک، فلفل و زردچوبه اضافه کرده ، مواد را خوب ورز دهید تا مایه کباب آماده شود.
۴. از مواد بهاندازه دلخواه برداشته و به آن شکل دهید. سپس آنها را به سیخ بکشید و سپس داخل تابه خوب سرخ كنيد. کبابها را زیر رو کنید تا همه جای آنها برشته شود.
۵. در یک ظرف عسل و سرکه را مخلوط کنید تا یکدست شود، سپس آن را داخل تابه روی کبابها بریزید. حرارت را کم کرده، در تابه را بگذارید. هر از چند گاهی درب تابه را برداشته و کبابها را زیرورو کنید تا همه جای آنها به سس آغشته شود.
۶. وقتی کبابها آماده شدند، آنها را در ظرف موردنظرتان بچینید، از سسی که داخل تابه مانده روی کباب ها بریزید و آنها را با برنجی که آماده کردهاید سرو کنید.
ارسال نظر