كوفتهبرنجی پیشنهاد قابل توجه برای ماه رمضان
كوفتهبرنجی برای افرادی كه در ماه مبارك رمضان علاقهای به پخت و پز مداوام ندارند، پیشنهاد فوقالعادهای است میتوانید آن را در فریزر و داخل كیسه پلاستیكی نگهداری كرده و نیمساعت قبل از سرو خارج كرده و در روغن سرخ كنید.
برترین ها: غذایی كه پیشرو دارید، تركیبی است دلنشین از برنج ایرانی و موادی كه معمولا در آشپزی مدیترانهای مورداستفاده قرار میگیرد. با اینكه طرز تهیه آن بسیار ساده است، اما طعم آن به شكل شگفتانگیزی با ذائقه ایرانی سازگار است. برای تهیه این غذا، از گبه برنج عربی و كوفته برنج ایتالیایی كپیبرداری كرده و تغییرات كوچكی در آن دادهام. محصول نهایی غذایی است كه متعلق به هیچجا نیست، جز شكم افراد مشكلپسند! علاوه بر این، كوفتهبرنجی مذكور برای افرادی كه در ماه مبارك رمضان علاقهای به پخت و پز مداوام ندارند، پیشنهاد فوقالعادهای است میتوانید آن را در فریزر و داخل كیسه پلاستیكی نگهداری كرده و نیمساعت قبل از سرو خارج كرده و در روغن سرخ كنید.
مواد لازم برای 12 كوفته:
- برنج نیمدانه: ۲ پیمانه
- سیبزمینی متوسط: یك عدد، پوستكنده و خرد شده
- زردچوبه: ۲ قاشق مرباخوری
- مرغ: نصف سینهمرغ پخته و خردشده
- زیتون: ۶عدد، حلقهحلقه
- فلفل دلمه رنگی: یكدوم پیمانه
- پنیر موتزارلا: ۵۰ گرم، رنده شده
- روغن ذرت یا آفتابگردان: یك پیمانه
- پودرسوخاری: یكدوم پیمانه
- نمك و فلفل قرمز: به میزان لازم
روش تهیه:
1- سینه مرغ، زیتون، فلفل دلمه و پنیر را در ظرفی ریخته و نمك و فلفل به اندازه کافی اضافه کنید، سپس آن را در یخچال بگذارید.
2- برنج و سیبزمینی را در یك قابلمه ریخته و آنقدر آب سرد بریزید كه به اندازه 2 بندانگشت روی آن را بگیرد. 2 قاشق مرباخوری نمك را همراه زردچوبه اضافه كرده و روی شعله زیاد به جوش آورید، سپس شعله را كم كرده و در آن را ببندید تا كاملا پخته و آب آن كشیده شود. در این مدت چندبار آن را هم بزنید تا ته نگیرد و به اطراف قابلمه نچسبد. برنج و سیبزمینی باید كاملا پخته و نرم شده و آب نداشته باشد.
3- پس از اینكه برنج و سیبزمینی سرد شد، آن را با گوشتكوب له كرده یا یكبار آن را چرخ كنید تا كاملا نرم و یكدست شود.
4- یك كاسه آب كنار دستتان بگذارید. دستتان را خیس كرده و از مایه برنج به اندازه یك گردو بردارید. آن را گلوله كنید، سپس با انگشت شست داخل آن را گود كنید به طوری كه حداقل نصف قاشق غذاخوری از مایه مرغ داخل آن جا بگیرد. داخل كوفته را پر كرده و به آرامی آن را با دست جمع كرده و گرد كنید تا مایه در مركز كوفته قرار بگیرد، سپس آن را كمی پهن كرده و در پودرسوخاری غلتانده و در یك سینی بچینید. این كار را ادامه دهید تا مایه برنج و مرغ درون آن تمام شود.
5- روغن را در یك تابه روی شعله متوسط داغ كرده و هر طرف كوفتهها را 8 تا 10 دقیقه در آن سرخ كنید تا روی آن كاملا برشته و طلایی شود. كوفتهها را از روغن خارج كرده و روغن آن را با حوله كاغذی بگیرید، با سالاد شیرازی یا سالاد كاهو سرو كنید.
نکته :
۱- تابهای انتخاب كنید كه سطح روغن در آن به اندازه نصف ارتفاع كوفتهها باشد تا دور آن نیز سرخ شود.
۲- مایه داخل كوفته میتواند هرچیزی باشد، حتی میتوانید داخل آن را تنها با پنیر پر كنید.
۳- كوفته برنجی روغن زیادی جذب میكند، بنابراین حتما موقعی كوفته را در آن قرار دهید كه روغن داغ شده باشد. درصورت نیاز روغن اضافه كنید و به هیچعنوان از روغن سرخكردنی استفاده نكنید.
۴- شكل این كوفتهها لزوما گرد نیست، اما باید طوری باشد كه یكنواخت سرخ شود.
۵- میتوانید به جای سرخ كردن با قلممو كوفتهها را چرب كنید، در سینی فر چیده و با دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد ۳۰ دقیقه یا تا زمانیكه هر دوطرف آن برشته شود، آن را بپزید. فقط فراموش نكنید كه پس از ۱۵دقیقه كوفتهها را از فر خارج كنید. آنها را پشتو روكنید، مجددا كمی روغن هردوطرف آنها مالیده و دوباره در فر قرار دهید.
نظر کاربران
ممنون جالب بود.