کباب لاری با ماست و پیاز سرخ شده
کباب کنجه لاری، غذایی است که لارستانی ها، علاقه خاصی به آن دارند و بمناسبت های مختلف مانند عروسی ها، جشن های خانوادگی، مهمانی ها و صحرا از آن استفاده فراوان می کنند. کباب کنجه لاری را می توان از چند نوع گوشت از قبیل: گوشت بز،گوسفند، مرغ، گاو و گوساله تهیه کرد.
مواد لازم:
- فیله گوساله خرد شده: ۴۰۰ گرم
- پودر سیر: ۱ قاشق چایخوری
- ماست: ۱ پیمانه
- فلفل پاپریکا: ۴/۱ قاشق چایخوری
- روغن کنجد: ۳ قاشق سوپخوری
- قرص عصاره گوشت: ۱ عدد
- پیاز رنده شده: ۱ عدد
- نمک و فلفل قرمز: ۸
روش تهیه:
1. فیلههای گوساله را به همراه پیاز رنده شده و قرص عصاره گوشت، نمک، فلفل قرمز وروغن کنجد به مدت 5 دقیقه کاملا ورز دهید تا پیاز و ادویهها به داخل گوشت نفوذ کند، سپس ماست و فلفل پاپریکا و پودر سیر را نیز اضافه کنید و مجددا کاملا ورز دهید.
2. به مدت 24 ساعت در یخچال قرار دهید تا مزهدار و طعمدار شود، سپس درون سیخ چوبی قرار دهید و روی تابه چدن به مدت 6 الی 7 دقیقه بپزید و در ظرف موردنظر بچینید و کنار آن یک کاسه ماست چکیده و پیاز سرخ شده قرار دهید.
ارسال نظر