گمج کباب گیلانی؛ غذایی بدون روغن
این غذا جزو غذاهای سنتی استان گیلان است که در گمج (دیگ گِلی مخصوص استان گیلان) پخته میشود. این غذا نیاز به روغن زیادی ندارد.
مواد اولیه:
- گوشت (خورشتی و بدون چربی) ۲۰۰گرم
- گردو ۵۰گرم
- سبزی (شامل تره،جعفری و گشنیز خرد شده) ۱پیمانه
- پیاز (خلالی شده) نصف پیمانه
- رب گوجه فرنگی ۲قاشق غذاخوری
- رب انار (ترش) ۲قاشق غذاخوری
- آب نصف پیمانه
- آب انار (ترش) ۲قاشق سوپخوری
طرز تهیه:
ابتدا در قابلمه ای مناسب گوشت های خرد شده را با مقدار کمی روغن تفت داده و گردو ساییده شده و سبزی خردشده را به همراه پیاز، رب انار، رب گوجه فرنگی و آب انار به گوشت اضافه کنید و در آخر به مخلوط آب اضافه کرده و روی حرارت ملایم قرار دهید. بعد از دو ساعت غذا آماده می شود.
۱)این غذا جزو غذاهای سنتی استان گیلان است که در گمج (دیگ گِلی مخصوص استان گیلان) پخته میشود.
۲)این غذا نیاز به روغن زیادی ندارد.
۳)به این غذا به در دستور سنتی مقداری انار ساییده شده ترش هم اضافه میکنند.
۴)برخی افراد پیاز را رنده کرده و بعد به غذا اضافه میکنند.
۵)این غذای خوشمزه را با کته سرو کنید.
ارسال نظر