عصر جمعه با «کاپ کیک شکلاتی تیره»
در این مطلب طرز تهیه کاپ کیک شکلاتی را به شما آموزش داده ایم، در عصر جمعه به همراه یک فنجان چای این کاپ کیک را میل کنید.
موادلازم:
- ۳/۴ فنجان پودر کاکائو
- ۳/۴ فنجان آب داغ
- ۳ فنجان آرد
- ۱ قاشق چای خوری جوش شیرین
- ۱ قاشق چای خوری بکینگ پودر
- ۱ قاشق چای خوری نمک درشت
- یک و نیم فنجان کره
- دو و نیم فنجان شکر
- ۴ عدد بزرگ تخم مرغ
- یک و نیم قاشق غذاخوری عصاره ی وانیل
- ۱ فنجان کرم ترش
طرز تهیه:
2. کره را همراه با شکر در حرارت متوسط رو به کم ، ذوب کنید و هم بزنید تا باهم ترکیب شوند سپس از روی حرارت برداشته و در ظرف دیگری با هم زن برقی با سرعت متوسط کم به مدت 4 تا 5 دقیقه هم بزنید تا سرد شود. سپس تخم مرغ ها را یکی یکی به آن اضافه نموده و پس از هر بار اضافه کردن هم بزنید تا با مواد ترکیب شود.
3.سپس وانیل و مخلوط شکلات را که از قبل آماده کرده بودید به مواد خود اضافه نموده و هم بزنید. پس از آن مخلوط آرد و کرم ترش را یک در میان به مواد اضافه نموده و پس از هربار اضافه کردن با سرعت کم همزن هم بزنید تا همه ی مواد با هم مخلوط شوند.
4. خمیر را به اندازه های مساوی درون قالب ها بریزید به طوری که سه چهارم هر قالب پر شود.قالب ها را به مدت 20 دقیقه در فر بگذارید تا بپزد تا زمانی که خلال دندان تستر ما تمیز از داخل کیک بیرون بیاید. پس از پخت قالب ها را 15 دقیقه روی توری خنک کننده قرار دهید و سپس کاپ کیک ها را خارج نموده و روی توری بگذارید تا کاملا خنک شوند .
در پایان با یک کاردک کوچک روی کاپ کیک ها را با کرم گاناش بپوشانید.
ارسال نظر