گاناش شکلاتی؛ روکشی برای کیک خوشمزهتان
گاناش سسی برای پوشش کیک است، میتوانید گاناش را پس از اینکه سرد شد مستقیم روی کیک بریزید اما برای زیبایی و خوشمزه تر شدن کیک پیشنهاد میشود ابتدا کیک را با خامه فرم گرفته روکش کنید سپس گاناش را روی آن بریزید.
مواد لازم:
- ۴۵۰ گرم شکلات ریز شده
- دو و نیم فنجان کرم شیرینی پزی
- ۱/۴ فنجان شربت ذرت
۱.شکلات ها را درون یک کاسه ی بزرگ مقاوم در برابر حرارت قرار دهید. کرم و شربت ذرت را روی حرارت متوسط رو به زیاد بجوشانید و روی شکلات ها بریزید . بدون هم زدن بگذارید شکلات ها کم کم آب شوند .
۲. از وسط مواد به سمت کناره های ظرف شروع به مخلوط نمودن شکلات آب شده و کرم نمایید تا ترکیبی صاف و یک دست حاصل شود. بیش از حد لازم هم نزنید.
۳. کرم را در یخچال قرار دهید و هر پنج دقیقه یک بار آن را بیرون آورده هم بزنید تا زمانی که شکل گرفته و رنگش کمی روشن تر شود.
نظر کاربران
یه راه راحت هم هست خامه به همراه شکلات