پیتزای پٌر ملات، مخصوص خیلی گرسنه ها
این پیتزا یه حسن خیلی خوبی که نسبت به پیتزا های معمولی داره اینه که حسابی پر ملات ترو موادی که داخل پیتزاست نرمتر و لذیذ تره و از همه مهمتر پنیر داخلش خشک نیست و حسابی کش میاد.
مواد اولیه:
- گوشت چرخکرده ۱۵۰گرم
- اسفناج یا پیازچه ۱ ۱پیمانه
- قارچ ۲۰۰گرم
- پنیر موزارلا یا گودا، یا پنیر پیتزا ۲۳۰ گرم
- کره ۲ قاشق غذاخوری
- سیر ۲حبه
- کره ۳ قاشق غذاخوری
- سس پیتزا مورد علاقتون مثل سس کچاپ به میزان کافی
- ادویه نمک فلفل به میزان کافی
موادلازم برای خمیر:
- نمک 3/4 ق چ
- زرده تخم مرغ 1 عدد
- آب 2/3 پمانه
- روغن زیتون 2 قاشق غذاخوری
- شکر 1 قاشق غذاخوری
- آرد 1 و 1/2 پیمانه
- خمیر مایه ۱ و ۱/۴ قاشق چای خوری
برای درست کردن خمیر پیتزا آرد رو با خمیر مایع و نمک و شکر قاطی میکنیم .
۲/۳ پیمانه آب ولرم رو به آرد اضافه میکنیم .
روغن زیتون رو اضافه میکنیم و هم میزنیم تا کاملا مخلوط خمیرمون بشه.اگه حس کردید که ارد بیشتری لازم دارید میتونید در حد نصف پیمانه استفاده کنید .
حسابی ورز میدیم در حد ۲ تا ۳ دقیقه تا همچین خمیری داشته باشیم که به دستمون نچسبه .
ظرفی که قراره خمیرمون رو بهش انتقال بدیم رو کمی با روغن زیتون چرب میکنیم. خمیرمون رو میزاریم توش و روش پلاستیک و ی حوله یا دستمال آشپزخونه میکشیم و میزاریم به مدت ۱ ساعت تا پف کنه .
من واسه این که خیلی گشنم بود فر رو به مدت ۳ دقیقه روشن کردم و وقتی یه خورده گرم شد خاموش کردم، و خیرموم رو تو فر گذاشتم با همون ظرفی که دورش حوله پیچیدم تا زودتر به مرحله پف کردن برسه.
نیم ساعت خمیر من تو این فره گرم موند تا حسابی پف کرد.
خوب تو این مدتی که خمیرمون داره حسابی پف میکنه میریم سراغ مواد داخل پیتزا.
قارچ رو با روغن زیتون و کمی فلفل سیاه با شعله زیاد فقط در حدی که یه مقدار تفت داده بشه سرخ میکنیم.
یادتون باشه نمیخواهیم زیاد سرخ بشه.
من چون اسفناج نداشتم از پیازچه استفاده کردم.
به شما پیشنهاد میدم که از اسفناج استفاده کنید به این صورت که وقت اسفناج رو کمی بخار پز کردید آبه اسفناج رو کاملا بگیرید با دستتون.
میتونید حتی گوشت رو حذف کنید و فقط از اسفناج استفاده کنید.
اسفناج رو به مدت ۲ دقیقه تو ماکروفر بزارید واسه این که پخته بشه.
پیازچه یا اسفناجی رو که دارید میزاریم یه مقداری با قارچ تفت بخوره.
گوشت چرخکرده رو با کره، کمی سیر و ادویه، نمک تفت میدیم به مدت ۱۰ دقیقه.
خوب گوشتمون تو این مرحله پخته شده.
همه این موادی رو که پختیم رو به همراه پنیر قاطی میکنیم.
خمیرمون بعد نیم ساعت حسابی پف کرده اگه دیدی هنوز زیاد پف نکرده میتونید مدت بیشتری بزارید تا خمیرتون استراحت کنه.
خمیر رو به دو قست تقسیم میکنیم و یک قسمتش رو تو کف قالب با دست پهن میکنیم.
من از قالب کیک۲۰ سانتی استفاده کردم شما میتونید از قالب تارت یا هر نوع قالب متوسط دیگه ای که دارید استفاده کنید.
مواد پیتزا رو میریزم روی خمیر.
و خمیر دومی که کنار گذاشته بودیم رو روی این مواد کاملا میپوشونیم. میتونید خمیر رو با وردنه باز کنید و بعد بزارید روی پیتزا یا هم که با دستتون پهنش کنید .
روی خمیرمون چنگال چنگال میزنیم و روش زرده تخم مرغ میمالیم تا خمیر براقی رو داشته باشیم. میزاریم تو فری که از ۵ دقیقه قبل رو درجه ۴۲۵ درجه فارنهایت یا ۲۱۸ درجه سانتیگراد گرم کردیم و به مدت ۲۰ دقیقه پیتزا باید تو فر بمونه.
خوب پیتزا من آمادست. بعد پتن پیتزا برای سرو میتونید هر نوع سس باب طبع خودتون رو روی پیتزا بریزید و نوش جان کنید.
نظر کاربران
خدا ازتون نگذره ،خیلی هوسم کرد نامردا