۲۷۶۶۸۶
۱ نظر
۵۷۱۸
۱ نظر
۵۷۱۸
پ

پیتزای پٌر ملات، مخصوص خیلی گرسنه‌ ها

این پیتزا یه حسن خیلی خوبی که نسبت به پیتزا های معمولی داره اینه که حسابی پر ملات ترو موادی که داخل پیتزاست نرمتر و لذیذ تره و از همه مهمتر پنیر داخلش خشک نیست و حسابی کش میاد.

وب سایت سوران: این پیتزا یه حسن خیلی خوبی که نسبت به پیتزا های معمولی داره اینه که حسابی پر ملات ترو موادی که داخل پیتزاست نرمتر و لذیذ تره و از همه مهمتر پنیر داخلش خشک نیست و حسابی کش میاد. به طور کلی با درست کردن خمیر و خود پیتزا حدود ۱ ساعت وقتتون رو میبره. این پیتزا واسه دو تا آدم خیلی گرسنه کافیه.

مواد اولیه:

  • گوشت چرخکرده ۱۵۰گرم
  • اسفناج یا پیازچه ۱ ۱پیمانه
  • قارچ ۲۰۰گرم
  • پنیر موزارلا یا گودا، یا پنیر پیتزا ۲۳۰ گرم
  • کره ۲ قاشق غذاخوری
  • سیر ۲حبه
  • کره ۳ قاشق غذاخوری
  • سس پیتزا مورد علاقتون مثل سس کچاپ به میزان کافی
  • ادویه نمک فلفل به میزان کافی

موادلازم برای خمیر:

  • نمک 3/4 ق چ
  • زرده تخم مرغ 1 عدد
  • آب 2/3 پمانه
  • روغن زیتون 2 قاشق غذاخوری
  • شکر 1 قاشق غذاخوری
  • آرد 1 و 1/2 پیمانه
  • خمیر مایه ۱ و ۱/۴ قاشق چای خوری

پیتزای پٌر ملات، مخصوص خیلی گرسنه‌ ها

پیتزای پٌر ملات، مخصوص خیلی گرسنه‌ ها

پیتزای پٌر ملات، مخصوص خیلی گرسنه‌ ها

برای درست کردن خمیر پیتزا آرد رو با خمیر مایع و نمک و شکر قاطی میکنیم .

پیتزای پٌر ملات، مخصوص خیلی گرسنه‌ ها

۲/۳ پیمانه آب ولرم رو به آرد اضافه میکنیم .

پیتزای پٌر ملات، مخصوص خیلی گرسنه‌ ها

روغن زیتون رو اضافه میکنیم و هم میزنیم تا کاملا مخلوط خمیرمون بشه.اگه حس کردید که ارد بیشتری لازم دارید میتونید در حد نصف پیمانه استفاده کنید .

پیتزای پٌر ملات، مخصوص خیلی گرسنه‌ ها

حسابی ورز میدیم در حد ۲ تا ۳ دقیقه تا همچین خمیری داشته باشیم که به دستمون نچسبه .

پیتزای پٌر ملات، مخصوص خیلی گرسنه‌ ها

ظرفی که قراره خمیرمون رو بهش انتقال بدیم رو کمی با روغن زیتون چرب میکنیم. خمیرمون رو میزاریم توش و روش پلاستیک و ی حوله یا دستمال آشپزخونه میکشیم و میزاریم به مدت ۱ ساعت تا پف کنه .

من واسه این که خیلی گشنم بود فر رو به مدت ۳ دقیقه روشن کردم و وقتی یه خورده گرم شد خاموش کردم، و خیرموم رو تو فر گذاشتم با همون ظرفی که دورش حوله پیچیدم تا زودتر به مرحله پف کردن برسه.

نیم ساعت خمیر من تو این فره گرم موند تا حسابی پف کرد.

خوب تو این مدتی که خمیرمون داره حسابی پف میکنه میریم سراغ مواد داخل پیتزا.

پیتزای پٌر ملات، مخصوص خیلی گرسنه‌ ها

قارچ رو با روغن زیتون و کمی فلفل سیاه با شعله زیاد فقط در حدی که یه مقدار تفت داده بشه سرخ میکنیم.

یادتون باشه نمیخواهیم زیاد سرخ بشه.

پیتزای پٌر ملات، مخصوص خیلی گرسنه‌ ها

من چون اسفناج نداشتم از پیازچه استفاده کردم.

به شما پیشنهاد میدم که از اسفناج استفاده کنید به این صورت که وقت اسفناج رو کمی بخار پز کردید آبه اسفناج رو کاملا بگیرید با دستتون.

میتونید حتی گوشت رو حذف کنید و فقط از اسفناج استفاده کنید.

اسفناج رو به مدت ۲ دقیقه تو ماکروفر بزارید واسه این که پخته بشه.

پیتزای پٌر ملات، مخصوص خیلی گرسنه‌ ها

پیازچه یا اسفناجی رو که دارید میزاریم یه مقداری با قارچ تفت بخوره.

پیتزای پٌر ملات، مخصوص خیلی گرسنه‌ ها

گوشت چرخکرده رو با کره، کمی سیر و ادویه، نمک تفت میدیم به مدت ۱۰ دقیقه.

پیتزای پٌر ملات، مخصوص خیلی گرسنه‌ ها

خوب گوشتمون تو این مرحله پخته شده.

پیتزای پٌر ملات، مخصوص خیلی گرسنه‌ ها

همه این موادی رو که پختیم رو به همراه پنیر قاطی میکنیم.

پیتزای پٌر ملات، مخصوص خیلی گرسنه‌ ها

خمیرمون بعد نیم ساعت حسابی پف کرده اگه دیدی هنوز زیاد پف نکرده میتونید مدت بیشتری بزارید تا خمیرتون استراحت کنه.

پیتزای پٌر ملات، مخصوص خیلی گرسنه‌ ها

خمیر رو به دو قست تقسیم میکنیم و یک قسمتش رو تو کف قالب با دست پهن میکنیم.

من از قالب کیک۲۰ سانتی استفاده کردم شما میتونید از قالب تارت یا هر نوع قالب متوسط دیگه ای که دارید استفاده کنید.

پیتزای پٌر ملات، مخصوص خیلی گرسنه‌ ها

پیتزای پٌر ملات، مخصوص خیلی گرسنه‌ ها

مواد پیتزا رو میریزم روی خمیر.

پیتزای پٌر ملات، مخصوص خیلی گرسنه‌ ها

و خمیر دومی که کنار گذاشته بودیم رو روی این مواد کاملا میپوشونیم. میتونید خمیر رو با وردنه باز کنید و بعد بزارید روی پیتزا یا هم که با دستتون پهنش کنید .

پیتزای پٌر ملات، مخصوص خیلی گرسنه‌ ها

روی خمیرمون چنگال چنگال میزنیم و روش زرده تخم مرغ میمالیم تا خمیر براقی رو داشته باشیم. میزاریم تو فری که از ۵ دقیقه قبل رو درجه ۴۲۵ درجه فارنهایت یا ۲۱۸ درجه سانتیگراد گرم کردیم و به مدت ۲۰ دقیقه پیتزا باید تو فر بمونه.

خوب پیتزا من آمادست. بعد پتن پیتزا برای سرو میتونید هر نوع سس باب طبع خودتون رو روی پیتزا بریزید و نوش جان کنید.

پیتزای پٌر ملات، مخصوص خیلی گرسنه‌ ها

پیتزای پٌر ملات، مخصوص خیلی گرسنه‌ ها

پیتزای پٌر ملات، مخصوص خیلی گرسنه‌ ها
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با 15 سال گارانتی 10/5 ميليون تومان

>> ویزیت و مشاوره رایگان <<
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • بدون نام

    خدا ازتون نگذره ،خیلی هوسم کرد نامردا

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج